Rusijoje mirštantį berniuką tėvai nuvežė ne į ligoninę, o į cerkvę

Sankt Peterburge šeštadienį įvyko skaudi eismo avarija, per kurią buvo sunkiai sužeistas kūdikis. Nestipriai susidūrus trims vienas paskui kitą važiavusiems automobiliams, rugsėjį gimęs berniukas, kuris gulėjo automobilinėje kėdutėje, trenkėsi viršugalviu į staktą, esančią tarp priekinių ir galinių mašinos durų. Matydamas, kad sūnus jaučiasi blogai, berniuko tėvas sėdo į automobilį ir nuvežė mirštantį vaiką į artimiausią cerkvę, rašo Gazeta.ru.

Galbūt medikai būtų išgelbėję avarijoje sužeistą kūdikį, jeigu būtų jam laiku suteikę pagalbą.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Galbūt medikai būtų išgelbėję avarijoje sužeistą kūdikį, jeigu būtų jam laiku suteikę pagalbą.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 25, 2013, 8:32 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 3:58 AM

Ten vyras įkalbėjo dvasininką skubiai pakrikštyti vaiką. Pastarasis, paėmęs kūdikį ant rankų, pastebėjo, jog jis neturi pulso ir iškvietė greitąją pagalbą. Tačiau medikai tik konstatavo berniuko mirtį. Apie įvykį jie informavo policiją.

Atlikę skrodimą patologoanatomai konstatavo, kad kūdikis mirė dėl galvos smegenų traumos. Jeigu berniukas būtų laiku gavęs medicininę pagalbą, veikiausiai būtų likęs gyvas.

Žuvusio kūdikio tėvai pareiškė, kad po avarijos jų galvose tebuvo viena mintis – prieš mirtį pakrikštyti sūnų, nes kitu atveju jis nebūtų patekęs į „dangaus karalystę“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.