JAV pora kaltinama trijų seserų kalinimu namuose

JAV Tuksono miesto, Arizonos

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Nov 28, 2013, 11:41 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 2:41 AM

Dvi mergaitės, 12 ir 13 metų amžiaus, paspruko per langą ir pranešė kaimynui, kad patėvis bandė jas pulti su peiliu. Pareigūnai 17-metę jų seserį rado užrakintą kambaryje. Mergaitės buvo nusilpusios dėl prastos mitybos ir labai nešvarios. Jos sakė, kad nesimaudė apie šešis mėnesius. Be to, seserys buvo laikomos atskiruose kambariuose ir pareigūnams sakė, kad viena kitos nematė beveik dvejus metus.

Patėviui 34-erių Fernando Richteris ir 32-ejų motinai Sophia Richter pateikti kaltinimai emocine ir fizine prievarta bei trijų žmonių pagrobimu. Patėvis taip pat kaltinamas seksualine prievarta.

Teigiama, kad seserys buvo 24 valandas stebimos. Buvo griežtai kontroliuojama, kada ir kaip jos eina į tualetą, kada ir kur valgo. Name buvo įrengta įmantri signalizacija ir bandyta kiek įmanoma izoliuoti garsą. Pagrobėjai mergaičių kambariuose garsiai leisdavo muziką.

Mergaitės buvo perduotos vaikų apsaugos tarnybai. Pareigūnai tiria vyresniosios sesers dienoraštį, kurį ji rašė kalinimo laikotarpiu. Bandoma išsiaiškinti, ar mergaitės ėjo į mokyklą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.