Ukrainos politikas prašo V.Putino įvesti Rusijos armiją

Ukrainos Sevastopolio miesto tarybos deputatas Sergejus Smoljaninovas kreipėsi į Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną, prašydamas įvesti į Ukrainą Rusijos karius, rašo lenta.ru.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 2, 2013, 12:29 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 1:03 AM

Jis pareiškė, kad šiuo metu Ukrainoje „Vakarų specialiosios tarnybos ir jų agentai inicijavo bandymus nuversti teisėtą valdžią, organizavo neramumus, papirktus mitingus ir informacines atakas žiniasklaidoje, JAV finansuojamuose interneto resursuose“.

Dėl šito jis paprašė Rusijos prezidento suteikti karinę ir kitokią pagalbą, siekiant „apginti šalies suverenitetą, Krymo ir kitų Ukrainos regionų rusų tautybės gyventojus“.

„Prašome suderinti su Ukrainos valdžia ginkluotųjų pajėgų iš Rusijos Federacijos įvedimą į teritoriją, siekiant apsiginti nuo JAV armijos ir jų NATO agresorių“, - aiškino deputatas.

Sevastopolio miesto socialiniame tinkle renkami parašai, palaikantys šią iniciatyvą. Palaikymas vangokas – iki šiol surinkta apie 30 parašų.

Deputatas S.Smoljaninovas priklauso Regionų partijai.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.