V.Klyčko sieks Ukrainos prezidento posto

Ukrainos opozicijos

V.Klyčko pabrėžė netikįs vyriausybės atstovų pareiškimais, kad Asociacijos sutartis su ES gali būti pasirašyta jau netrukus.<br>AP nuotr.
V.Klyčko pabrėžė netikįs vyriausybės atstovų pareiškimais, kad Asociacijos sutartis su ES gali būti pasirašyta jau netrukus.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

DPA, ELTA ir lrytas.lt inf.

Dec 13, 2013, 8:55 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 8:36 PM

V.Klyčko laidoje dalyvavo vaizdo ryšiu iš sostinės Kijevo. Savo vizijomis jis įvardijo reformas, darbo vietų kūrimą, socialines garantijas ir kovą su korupcija.

Pasak V.Klyčko, protestuotojai Kijeve kelia tris reikalavimus. Pirmasis yra paleisti 15 suimtų demonstrantų. Be to, turi būti nubausti tie, kas nurodė mušti protestuotojus. Ir trečiasis reikalavimas - kad atsistatydintų ministras pirmininkas ir visa vyriausybė.

Paklaustas, ar jaučia baimę, buvęs garsus boksininkas sakė: „Aš nebijau. Labiau bijo mano žmona, mano šeima. Bet kokiu atveju aš esu įsitikinęs - būtina kovoti už savo viziją“. Anot V.Klyčko, ir demonstrantai nebijo. Jie esą kovoja už europietiškas vertybes ir svajoja apie reformas.

V.Klyčko pabrėžė netikįs vyriausybės atstovų pareiškimais, kad Asociacijos sutartis su ES gali būti pasirašyta jau netrukus. „Mūsų prezidentas per trejus metus ne kartą žadėjo pasirašyti susitarimą“, - kalbėjo jis. Tačiau Viktoras Janukovyčius esą vis skrisdavo į Maskvą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.