Ukrainiečiui V.Klyčko - lenko L.Walesos smūgis

Buvęs Lenkijos prezidentas Lechas Walesa mano, kad opozicinės Ukrainos partijos

L.Walesa nemato nė vieno didelio visuomenės judėjimo, nė vienos partijos ar organizacijos, kurie galėtų nuversti valdžią.<br>AP nuotr.
L.Walesa nemato nė vieno didelio visuomenės judėjimo, nė vienos partijos ar organizacijos, kurie galėtų nuversti valdžią.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

2013-12-18 11:01, atnaujinta 2018-02-19 18:51

„Jeigu V.Klyčko iškovos valdžią gatvėje, tai lygiai taip pat greitai ją praras. Gatvė jį iškels ir gatvė jį nuvers. Ukrainoje pernelyg didelė suirutė. Aš turėjau 10 milijonų žmonių ir buvau kitaip pasirengęs. Ukrainos nepavyks valdyti kaip kovojant ringe.

Reikia turėti užnugarį ir būti pasirengusiam. Širdimi esu su ukrainiečių tauta ir V.Klyčko, bet nematau, kad jis būtų pasirengęs valdyti”, - sakė L.Walesa leidiniui.

Išeitimi iš dabartinės situacijos Ukrainoje buvęs Lenkijos lyderis laiko kompromiso paieškas. „Jėga Ukrainos nepakeisi. Turi būti rengiami susitikimai prie apskritojo stalo, turi vykti dialogas ir turi būti išmintingų lyderių”, - teigė L.Walesa.

Jo manymu, Ukrainoje nebus revoliucijos. Nobelio taikos premijos laureatas L.Walesa taip pat įsitikinęs, kad dabar šioje šalyje nėra jėgos, galinčios paimti valdžią.

„Nematau nė vieno didelio visuomenės judėjimo, nė vienos partijos ar organizacijos, kurie galėtų nuversti valdžią”, - pabrėžė buvęs Lenkijos prezidentas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.