Maskvoje – masinė avarija, tarp žuvusių – Dagestano vicepremjeras

Naktį Maskvoje, Kutuzovo prospekte įvyko didelė avarija, per kurią susidūrė penki automobiliai. Žuvo trys žmonės, tarp jų – Dagestano vicepremjeras Gadžis Machačiovas, ir dar penki nukentėjo. Preliminariais duomenimis, avarija įvyko kaktomuša susidūrus mikroautobusui „Chevrolet“ su visureigiu „Mercedes“. Po smūgio abu automobiliai apvirto, mikroautobusas užsidegė, jame žuvo du žmonės. Į sudaužytas mašinas atsitrenkė dar trys automobiliai, rašo newsru.com.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 20, 2013, 9:22 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 6:12 PM

Visureigis dėl kol kas nenustatytos priežasties užvažiavo ant betoninių blokų, skiriančių eismo juostas, ir išvažiavo į priešpriešinę, kur susidūrė su automobiliais „Chery“, „Chevrolet“ ir „Mini Cooper“.

Po avarijos užsidegė mikroautobusas „Chevrolet Express“, jis visiškai išdegė. Automobilyje rastas vieno žuvusiojo kūnas, o šalia automobilio – dar vieni stipriai apdegę palaikai, manoma, kito „Chevrolet“ keleivio.

Avarijoje žuvo Dagestano vyriausybės vadovo pavaduotojas G.Machačiovas. Atvykę gelbėtojai ištraukė jį ir kitus nukentėjusiuosius iš sulamdyto „Mercedes“, bet, nepaisant gydytojų pastangų, valdininkas mirė greitosios pagalbos automobilyje. Manoma, kad Dagestano vicepremjeras buvo avarijos kaltininkas, jis vairavo visureigį. Kai kurie šaltiniai teigia, kad per avariją žuvo ir jo žmona, o duktė liko gyva.

Tačiau kiti šaltiniai nurodo, kad G.Machačiovo žmona gyva ir yra reanimacijoje. Teigiama, kad moteris ir trys jų vaikai paguldyti į vieną iš Maskvos ligoninių. Turimais duomenimis, iš viso avarijoje nukentėjo penki žmonės.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.