Suimti Ukrainos žurnalistės budeliai (papildyta)

Ukrainos policija suėmė tris asmenis, įtariamus žiauriai sumušusius prieš vyriausybę pasisakiusią šalies žurnalistę ir aktyvistę Tetjaną Čornovol, praneša BBC.

Žurnalistė interviu televizijai iš ligoninės pranešė, kad užpuolikai jai sulaužė nosį ir ji vargiai gali atmerkti vieną akį.<br>„Reuters“ nuotr.
Žurnalistė interviu televizijai iš ligoninės pranešė, kad užpuolikai jai sulaužė nosį ir ji vargiai gali atmerkti vieną akį.<br>„Reuters“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

2013-12-27 11:10, atnaujinta 2018-02-19 16:40

Žurnalistė interviu televizijai iš ligoninės pranešė, kad užpuolikai jai sulaužė nosį ir ji vargiai gali atmerkti vieną akį. Trečiadienį netoli Kijevo moters automobilį taranavo visureigis, vėliau ji buvo išvilkta ir žiauriai sumušta. Nukentėjusiąją griovyje rado pro šalį važiavę žmonės.

T.Čornovol teigia, kad užpuolimas buvo suorganizuotas dėl jos vykdomų tyrimų.

Kol kas informacija pateikiama tik apie vieną iš įtariamųjų - tai 29 metų Kijevo gyventojas Serhijus Kotenko.

Ketvirtadienį šimtai protestuotojų šalia Vidaus reikalų ministerijos Kijevo centre piktinosi išpuoliu. Jį taip pat pasmerkė ir Ukrainos prezidentas Viktoras Janukovyčius, įkalinta buvusi opozicijos lyderė Julija Tymošenko, JAV vyriausybė bei Europos saugumo ir bendradarbiavimo organizacija (ESBO).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.