JAV įaudrino kalbos apie buvusio prezidento romaną

Tai buvo romanas ar ne? Pasklidus gandams, kad aktorė Elizabeth Hurley turėjo intymių santykių su buvusiu Jungtinių Amerikos Valstijų prezidentu Billu Clintonu, nusirito paneigimo banga, rašo „Lietuvos rytas“, remdamasis „Huffington Post“, ir AP informacija.

Gandais apie JAV prezidento B.Clintono ir E.Hurley tariamus intymius santykius amerikiečiai patikėjo be vargo.<br>AP nuotr.
Gandais apie JAV prezidento B.Clintono ir E.Hurley tariamus intymius santykius amerikiečiai patikėjo be vargo.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 7, 2014, 8:02 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 2:48 PM

Mergišiaus reputaciją JAV turinčio 67 metų politiko ir 48-erių gražuolės aktorės jausmai esą įsižiebė po to, kai juos supažindino buvęs E.Hurley draugas 52 metų Tomas Sizemore’as.

Paviešintame įraše užfiksuotas jo prisipažinimas, kuriame jis gyrėsi suorganizavęs slaptą savo buvusios draugės ir B.Clintono pasimatymą.

Jame girdėti, kaip T.Sizemore’as kalba su dviem asmenimis ir pasakoja, kaip buvęs JAV prezidentas naudojasi savo padėtimi siekdamas gauti E.Hurley telefono numerį ir vėliau ją prisivilioti į vieną lėktuvą, skrendantį iš Los Andželo į Vašingtoną.

„Duok man telefono numerį. Tu, kvaily, aš esu vyriausiasis JAV karinių pajėgų vadas.

Duok man tą suknistą numerį“, – maždaug 2006-aisiais darytame ir tik šį antradienį paviešintame įraše prezidentą B.Clintoną neva citavo buvęs E.Hurley draugas.

Šiame įraše aktorius pasakoja, kaip jis Baltuosiuose rūmuose dalyvavo savo filmo „Gelbstint eilinį Rajaną“ peržiūroje, kai tuometis JAV prezidentas B.Clintonas primygtinai pradėjo prašyti jo buvusios draugės telefono numerio.

Pasak T.Sizemore’o, gražuolės ir politiko santykiai užsimezgė dar 1998 metais, kai B.Clintonas vis dar buvo šalies vadovo poste.

B.Clintonas tuo metu kaip tik mėgino kapanotis iš kito sekso skandalo – dėl jo romano su Baltųjų rūmų stažuotoja Monica Lewinsky. Ji užmezgė intymius santykius su tuomečiu prezidentu, o vedęs B.Clintonas melavo prieš kameras, kad neturėjo jokių santykių su M.Lewinsky.

Būtent todėl šią savaitę skubūs B.Clintono ir E.Hurley atstovų pareiškimai, kad T.Sizemore’o kalbos apie tariamą prezidento ir aktorės romaną yra visiškas melas, įtikino ne visus.

Galiausiai skandalingas kalbas užgniaužti ryžosi pats T.Sizemore’as. Jis surengė tiesioginę spaudos konferenciją.

„Aš niekada nebuvau Baltuosiuose rūmuose ir niekada nesutikau B.Clintono. Neneigiu, kad esu paskelbęs tuos skandalingus pareiškimus, bet jie tebuvo rimtų problemų dėl narkotikų turinčio žmogaus paistalai“, – apie save neslėpdamas gėdos kalbėjo T.Sizemore’as.

Jis yra liūdnai pagarsėjęs vakarėlių liūtas, ne kartą gydęsis nuo alkoholizmo ir narkotikų priklausomybės, o tuo metu, kai jį nufilmavo tauškiantį apie slaptą B.Clintono ir E.Hurley romaną, jis esą buvo apsvaigęs nuo metamfetamino – vieno pavojingiausių narkotikų.

Narkotikai ir neprognozuojamas T.Sizemore’o elgesys iš dalies tapo jo skyrybų priežastimi su E.Hurley 1995-aisiais. Su ja jis draugavo vos 3 metus.

Vis dėlto atrodo, kad T.Sizemore’o kalbos apie galimą B.Clintono neištikimybę žmonai Hillary pakenkė buvusio prezidento įvaizdžiui.

Pastaruoju metu jis buvo vadinamas vienu mėgstamiausių JAV politikų, kuris dažnai lydėjo savo žmoną – buvusią JAV valstybės sekretorę ir, kaip spėjama, būsimą kandidatę į JAV prezidento postą.

Tačiau tariamas B.Clintono romanas amerikiečiams vėl priminė tamsiąją politiko pusę ir jo meilės nuotykius su kitomis moterimis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.