Ant V.Putino ir A.Kabajevos rankų suspindo vestuviniai žiedai?

Tokius spėliojimus atgaivino ant gimnastės Alinos Kabajevos dešinės rankos bevardžio piršto atsiradęs vestuvinis žiedas, kurį šį savaitgalį užfiksavo žurnalistų kameros, rašo „Daily Mail“. Tokį patį esą mūvėjo ir Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas, kai praėjusios savaitės pabaigoje susitiko su Rusijoje viešėjusiu Egipto lyderiu Abdeliu Fattah el-Sisi. Rusų aktyvistai socialiniame tinkle „Twitter“ tvirtina, kad nuotrauką su spindinčiu žiedu ant V.Putino rankos publikavo vienas Kremliui palankus interneto portalas, tačiau tuojau pat pašalino.

A.Kabajeva su įtartinu žiedu buvo pastebėta vaikų sproto renginyje Nižnekamske.<br>„YouTube.com“ nuotr.
A.Kabajeva su įtartinu žiedu buvo pastebėta vaikų sproto renginyje Nižnekamske.<br>„YouTube.com“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 17, 2014, 12:49 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 5:15 AM

Spėliojančių aktyvistų įkarštis gesintas teiginiais, kad toji nuotrauka buvo daryta dar prieš 2013-ųjų birželį, kai buvo oficialiai pranešta apie V.Putino skyrybas su žmona Liudmila.

Gandas apie 61 metų V.Putino ir 30 metų A.Kabajevos santuoką pasklido pernai rugsėjį. Tuomet aršus V.Putino politinis priešininkas Aleksejus Navalnas rašė: „Mane pasiekė žinios, kad Putinas ir Kabajeva šiandien tuokiasi vienuolyne Valdajuje. Visas miestas užtvertas.“

Valdajus yra miestas Novgorodo srityje, kur pernai rugsėjį V.Putinas dalyvavo tarptautinėje konferencijoje.

Kremlius šią žinią atkakliai neigė. V.Putino atstovas spaudai D.Peskovas tuomet paaiškino, kad gandai – „tai internetiniai pratimai, norint atsikratyti nuobodulio“.

Vis dėlto seniai kalbama, kad V.Putinas ir A.Kabajeva yra meilužiai ir netgi sugyveno vieną ar du vaikus.

2009 metų gegužę keletas interneto svetainių paskelbė: „Žavi televizijos laidų vedėja ir tiesiog elito moteris A.Kabajeva 26-ąjį gimtadienį atšventė draugijoje mažo sūnaus, kurį neseniai pagimdė.“ Pernai rašyta, kad A.Kabajeva gyvena nuosavame būste, pastatytame prestižinėje Rubliovkoje, o 2012-ųjų lapkritį pagimdė antrą vaiką – mergaitę.

Sklinda kalbos, kad po antrojo gimdymo Alina ir vaikai buvo pervežti iš Maskvos į Sočyje esančią prezidento rezidenciją „Bočarov ručej“.

Ten yra sporto kompleksas, baseinai su jūros ir gėlu vandeniu, šiltnamis su citrinomis ir kiviais, nedidelis daržas ir sodas.

Parengė Eglė Buitkienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.