Maidano numylėtinė pranešė pasauliui: „Aš mirštu“

Dvidešimt vienerių Olesios Žukovskos likimas sukrėtė Ukrainą, kuri pastarosiomis dienomis jau regėjo daugybę tragiškų istorijų. Mergina, kuri Maidane dirbo medike savanore, ketvirtadienį ryte buvo pašauta į kaklą.

Kijeve į kaklą sužeista savanorė medikė Olesia kovoja dėl savo gyvybės.<br>Facebook nuotr.
Kijeve į kaklą sužeista savanorė medikė Olesia kovoja dėl savo gyvybės.<br>Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 20, 2014, 6:15 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 2:15 AM

Atsitiktinai padaryta sužeistosios nuotrauka apskriejo socialinius tinklus. Žmonės pradėjo klausinėti vienas kito, ar ji dar gyva.

Ketvirtadienį po pietų Olesia prisijungė prie savo socialinio tinklo „VKontakte" bei „Twitter" paskyrų ir pranešė baisią žinią: „Aš mirštu".

Ši informacija iškart pasklido Maidane. Žmonės pradėjo sekti, kaip sužeistai merginai sekasi kovoti dėl gyvybės. Apie tai informacija atnaujinama kas kelias valandas. Pavakare pranešta, kad medikė savanorė - gyva, jai atlikta operacija. Sužeistoji buvo prijungta prie dirbtinio kvėpavimo įrangos.

Mergina buvo pašauta praėjus vos parai, po to, kai ji atvyko į Maidaną. Ji labai jaudinosi, ar į jį galės patekti pro milicijos apsiaustį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.