V.Janukovyčiaus meilužė - jo virėjos sesuo?

Viktoro Janukovyčiaus turtus pamačiusi Ukraina ėmė kalbėti ir apie jo asmeninį gyvenimą. Konkrečiai - apie ilgametę jo meilužę Liubovę. Newsru.ua rašo, kad V.Janukovyčių jau daugelį metų sieja romantiški ryšiai su Liubove Poležai. Ši moteris yra V.Janukovyčiaus virėjos sesuo.

Ši moteris yra V.Janukovyčiaus virėjos sesuo.<br>„Facebook“ nuotr.
Ši moteris yra V.Janukovyčiaus virėjos sesuo.<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 24, 2014, 11:48 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 12:03 AM

Apie tokius ryšius po kruvinų įvykių Ukrainoje ėmė kalbėti žurnalistai. „Ukrainskaja pravda“ žurnalistas Sergejus Leščenko apie tokius prezidento ryšius paskelbė savo „Facebook“ paskyroje.

„Prieš jus buvusio Ukrainos vadovo Viktoro Janukovyčiaus partnerė Liubovė Poležai, kilusi iš Enakijevo.

Ji yra V.Janukovyčiaus virėjos Nadeždos Marincevos, apie kurią jau rašėme, kai tyrinėjome keistą V.Janukovyčiaus užsakyto skrydžio į Davosą keleivių sąrašą, sesuo“, - rašo žurnalistas.

Jis primena, kad V.Janukovyčius nėra oficialiai išsiskyręs su savo žmona, tačiau su Liubove jį jau daug metų sieja artimi ryšiai.

V.Janukovyčius vedęs jau daugiau kaip 40 metų, su žmona Liudmila susituokė 1971 m. lapkritį. Pastaruoju metu ji gyveno atskirai, yra namų šeimininkė.

Sutuoktiniai susilaukė dviejų sūnų – Aleksandro (1973 m.), jis dabar verslininkas, ir Viktoro (1981 m.) - jis pasuko į politiką, yra Rados deputatas, Regionų partijos narys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.