Ukrainos parlamentaro rūmai spindi ne prasčiau už prezidento

Ukrainos politikų rezidencijos tviska viena ryškiau už kitą. Nespėjus atsigauti nuo įspūdžių, pamačius auksu ir prabanga spindinčius buvusio prezidento Viktoro Janukovyčiaus ir buvusio Ukrainos generalinio prokuroro Viktoro Pšonkos namus, internetą apskriejo ne mažiau pribloškiantys vaizdai iš Regionų partijos atstovo, parlamentaro Jurijaus Ivaniuščenkos rūmų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-25 11:43, atnaujinta 2018-02-15 23:13

Nuotraukas su įmantriai auksu dekoruotomis ir mozaikomis išdėliotomis salėmis „Facebook“ tinkle paskelbė žurnalistas Goša Tichij.

Tiesa, vėliau jis paaiškino, kad nuotraukose – kompiuterinės vizualizacijos, tačiau tvirtino, kad projektas praktiškai visas jau paverstas realybe.

Kaip rašo ipress.ua, rūmų statybas vaizdingame istoriniame Kijevo Konča Zaspos rajone J.Ivaniuščenka pradėjo 2012 m., iškirtęs didelį miško plotą.

Centriniai rūmai užima 8 tūkst. kv. m plotą, pastatas turi du aukštus su mansarda.

Rūmus supa 5 m aukščio tvora, kompleksą sudaro ir kino bei koncertų salė, meno galerija, dekoratyvinių augalų sodas, trys dirbtiniai ežerai ir prieplauka.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.