J.Tymošenko atvyko skubaus gydymo į Vokietijos kliniką

Buvusi Ukrainos premjerė Julija Tymošenko paguldyta gydytis į Vokietijoje ligoninę „Charite“, rašo zn.ua.

53 m. J.Tymošenko kalėjimo ligoninėje apžiūrėję vokiečių medikai nustatė, kad jai reikalingas gydymas ir reabilitacija dėl sunkios lėtinės stuburo ligos.<br>AP nuotr.
53 m. J.Tymošenko kalėjimo ligoninėje apžiūrėję vokiečių medikai nustatė, kad jai reikalingas gydymas ir reabilitacija dėl sunkios lėtinės stuburo ligos.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 8, 2014, 10:45 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 2:45 PM

J.Tymošenko išėjo į laisvę Ukrainos Aukščiausiosios Rados sprendimu 2014 m. vasario 22 d. Iš Charkovo ligoninės ji buvo išvežta invalido vežimėliu. Ji iš karto atvyko į Kijevą, pagerbė žuvusiųjų Maidane atminimą ir pasirodė ant scenos, taip pat sėdėdama vežimėlyje.

Po dviejų dienų, vasario 24 d., pranešta, kad J.Tymošenko priėmė Vokietijos kanclerės Angelos Merkel pasiūlymą gydytis Berlyno klinikoje „Charite“.

Prieš atvykdama į kliniką J.Tymošenko apsilankė Europos liaudies partijos kongrese Dubline ir tik po to nuvažiavo į ligoninę „skubaus gydymo“.

53 m. J.Tymošenko kalėjimo ligoninėje apžiūrėję vokiečių medikai nustatė, kad jai reikalingas gydymas ir reabilitacija dėl sunkios lėtinės stuburo ligos.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.