Pedofilas aštuonmetę auką rado muziejuje

Londono gyventojai pernai pasibaisėjo sužinoję, kad nelegalas alžyrietis vienos suvenyrų parduotuvės kampe tvirkino aštuonmetę mergaitę. Šią savaitę paaiškėjo, kad pedofilas net pasiprašė politinio prieglobsčio Jungtinėje Karalystėje.

Mažametę užpuolęs alžyrietis O.Ballabbasas nenori kalėti tėvynėje.
Mažametę užpuolęs alžyrietis O.Ballabbasas nenori kalėti tėvynėje.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 9, 2014, 10:11 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 2:19 PM

42 metų Oldkountas Ballabbasas, kuris Jungtinėje Karalystėje nelegaliai gyveno 13 metų ir buvo pasivadinęs Xavieru Garrero, savo auką užspeitė į kampą praėjusią vasarą „Madame Tussauds“ vaškinių figūrų muziejaus suvenyrų parduotuvėje, rašo dienraštis „Lietuvos rytas“.

Motina leido dukrai vienai nueiti į parduotuvę, nes ji norėjo iš savo santaupų nupirkti mamai gimtadienio dovaną.

O.Ballabbasas mergaitę užkalbino ir įtikino ją nueiti į nišą, kuri nepatenka į saugumo kamerų stebėjimo lauką. Tada alžyrietis pradėjo bučiuoti mažametei skruostus ir čiupinėti jos krūtinę.

Mergaitė tris kartus prašėsi paleidžiama, bet O.Ballabbasas ją laikė už pečių. Mažametei pavyko išsilaisvinti, kai pedofilą užklupo turistai iš Venesuelos.

O.Ballabbasas spruko, bet po dviejų dienų grįžo ir buvo suimtas. Saugumo kamerų įrašai parodė, kad šis vyras buvo nuolatinis muziejaus kavinių ir suvenyrų parduotuvių lankytojas.

Ketvirtadienį per teismo posėdį, kai teisėjas O.Ballabbasui paskyrė penkerių metų laisvės atėmimo bausmę, prokurorė Lesley Jones pasakojo apie mergaitės patirtą psichologinę traumą.

Mažametė esą nuo to laiko negali atsitraukti nuo motinos ir nebepasitiki žmonėmis.

„Motina sakė, kad ji bijo vyrų ir tam tikros etninės grupės vyrų, o to nebūdavo anksčiau. Ji jaučia kaltę, pyktį ir nusivylimą“, – kalbėjo prokurorė.

Per teismo posėdį L.Jones taip pat atskleidė, kad O.Ballabbasas vos suimtas pasiprašė politinio prieglobsčio Jungtinėje Karalystėje – kad išvengtų deportacijos.

Pagal galiojančią tvarką kiekvienas daugiau nei metams kalėti nuteistas asmuo, kilęs ne iš ES šalies, atlikęs bausmę automatiškai išsiunčiamas iš Jungtinės Karalystės. Tačiau šimtai tokių nuteistųjų kreipiasi į teismą dėl žmogaus teisių pažeidimo ir įrodo savo tiesą.

Tačiau nuteistojo advokatas Barry Koganas tvirtino priešingai – esą jo klientas nori vykti namo.

„Jis suvokia, kad per 13 metų gyvenimas čia jam nesusiklostė, ir nori grįžti į šalį, kur gyvena jo motina ir seserys“, – teigė advokatas.

Kliento poelgį suvenyrų parduotuvėje jis teisino gyvenimo nesėkmėmis: pavasarį O.Ballabbasas buvęs smarkiai primuštas, jam tekę operuoti veidą, alžyrietis praradęs darbą, jį kamavusi nemiga. („London24“, „Daily Mail“, LR)

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.