Dingusiu lėktuvu skridęs IBM vadovas troško pažinti pasaulį

Dingusio Malaizijos keleivinio lėktuvo „Boeing 777“ keleivių artimieji vis dar tikisi stebuklo. Tarp jų - ir amerikiečio Philipo Woodo artimieji. 50-metis teksasietis vadovavo IBM biurui Kvala Lumpūre ir į Pekiną skrido darbo reikalais.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 10, 2014, 10:27 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 1:45 PM

Ph.Woodas yra vienas iš trijų JAV piliečių, pasirinkusių lemtingą skrydį. Kiti du – ketverių metukų Nicole Meng ir dvejų Yanas Zheng'as, rašo inquisitr.com.

Philipas Woodas buvo nuostabus žmogus, - socialiniame tinkle „Facebook“ rašė jo buvusi žmona Elanie Wood. - Nors mes buvome išsiskyrę, jis vis tiek buvo mūsų šeima. Jo sūnūs ir aš šiuo metu pageidaujame tik ramybės.“

Du Ph.Woodo sūnūs gyvena Teksase. Vienas jaunuolis lanko universitetą, kitas studijas yra baigęs.

„Mes pasitikime mūsų Dievu. Juk čia jis kapitonas. O mes tiesiog būname kartu. Ką čia bepadarysi, ką bepasakysi?“ - aukštesnėmis jėgomis pasikliauja dingusiojo tėvas. 

Ph.Woodo šeima išplatino pareiškimą, kuriame vyrą apibūdino kaip tikintį, garbingą ir dorą žmogų.

Namiškiams Ph.Woodo dingimas atrodo dar labiau neįtikėtinas todėl, kad jis praėjusią savaitę lankėsi gimtajame Keleryje Teksase.

Prieš atvykdamas į IBM biurą Malaizijoje, Ph.Woodas dvejus metus dirbo Pekine. Į Aziją iš JAV jis išvyko po to, kai bendrovė pasiūlė darbo vietą užjūryje tiems, kurie nori pamatyti pasaulio.

„Būtent toks ir buvo Philipas – nuotykių ieškotojas, kuris norėjo pažinti kitas kultūras ir į jas pasinerti. Jis buvo labai optimistiškas žmogus, su kuriuo buvo labai smagu leisti laiką“, - kalbėjo 25 metų buvęs IBM darbuotojas Craigas Dahlas

Pasak C.Dahlo, skrydis iš Malaizijos į Kinijos sostinę buvo eilinė Ph.Woodo kelionė. Buvęs dingusio vyro kolega su baime įsivaizduoja, ką jo bičiuliui teko patirti „Malaysia Airlines" lėktuve. 

„Žinojimas, kad tai atsitiko mano draugui, mane labai sukrėtė. Kol kas faktai neguodžia, tačiau stebuklų būna. Gal dar kas nors atsiras“, - vylėsi C.Dahlas.

Parengė Eglė Buitkienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.