Į pagalbą karališkajai šeimai – superauklė

Kembridžo kunigaikščiui Williamui ir jo žmonai Catherine karališkąjį kūdikį George’ą auginti padės pasamdyta superauklė iš Ispanijos. Moteris esanti itin patyrusi elito šeimose augančių vaikų prižiūrėtoja, rašo „Lietuvos rytas“, remdamasis „Daily Mail“ informacija.

Williamui ir Catherine auginti George’ą padės patyrusi auklė iš Ispanijos.<br>AP nuotr.
Williamui ir Catherine auginti George’ą padės patyrusi auklė iš Ispanijos.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 12, 2014, 7:14 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 12:35 PM

Skelbiama, kad ispanei maždaug 35-eri. Moteris esą sukaupusi daugiau nei 20 metų patirties ir aukle dirba būtent Europos elito – karalių, princų, turtingų verslininkų šeimose.

„Būtent iš savo pažįstamų, kurie sukasi panašiuose sluoksniuose, Williamas išgirdo apie šią ispanę ir iškart ją pasamdė.

Ji nėra ištekėjusi ir neturi partnerio, nes visą dėmesį visada skiria šeimai, pas kurią dirba.

Galima sakyti, kad ši moteris yra ištekėjusi už savo darbo. Ji – tikra profesionalė“, – viena superauklės draugė pasakojo žurnalui „Hello!“.

Williamas ir Catherine jau anksčiau leido suprasti, kad bus užsiėmę tėvai, kuriems prireiks pagalbos.

Auginti princą George’ą porai neretai padeda Catherine motina Carole Middleton, taip pat buvusi Williamo auklė Jessie Webb. O dabar, artėjant kunigaikščių išvykai į Australiją ir Naująją Zelandiją, karališkoji pora esą nebeturėjo kitos išeities, tik pasamdyti patyrusią superauklę iš Ispanijos.

Jungtinėje Karalystėje manoma, kad taip Williamas ir Catherine bando nuslopinti kritikos bangą. Jie buvo supeikti, kai praėjusią savaitę išvyko antrojo medaus mėnesio į Maldyvus, o George’ą paliko daugiau kaip savaitei.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.