Nuteista britė, įgrūdusi katiną į mikrobangų krosnelę

Didžiosios Britanijos teisėjas

Daugiau nuotraukų (1)

AFP, BNS ir lrytas.lt inf.

Mar 13, 2014, 7:39 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 11:00 AM

Šiaurės Anglijoje esančio Barnslio teisme 23-jų Laura Cunliffe prisipažino, kad savo rainį Mauglį įdėjo į mikrobangę bausdama už tai, kad šis užpuolė jos auksinę žuvelę.

Mikrobangę ji įjungė penkioms minutėms, bet po minutės suprato ką padarė ir ištraukė katiną. Gyvūnas kiek vėliau nugaišo.

„Iš jūsų pusės tai buvo be galo žiauru taip pasielgti su gyvūnu, kuris, kaip aš matau, jumis pasitikėjo ir pasikliovė“, – sakė teisėjas Johnas Fosteris.

Kaltinamajai jis skyrė 14 savaičių laisvės atėmimo bausmę ir pareiškė, kad tokia bausmė turėtų būti atgrasinimo priemonė kitiems. Moteriai taip pat uždrausta visą likusį gyvenimą laikyti gyvūnus.

Tačiau jos šeimos nariai gana piktai sureagavo į tokį teisėjo nuosprendį. „Ji nesuvokia, kas vyksta“, – šaukė jie, kai nuteistoji buvo su antrankiais išvedama iš salės.

L.Cunliffe advokatas Alanas Greavesas sakė, kad jo ginamoji seniai serga psichozine depresija.

Tuo tarpu bylą pradėjusios labdaringos gyvūnų globos organizacijos RSPCA teisininkai tvirtino, jog nėra jokių įrodymų, kad nusikaltimo metu L.Cunliffe būtų užėjęs šios ligos priepuolis.

A.Greavesas pripažino, kad jo ginamoji tuo metu suvokė savo veiksmus, tik „neteko savitvardos“, tačiau pridūrė, jog „ji vis tiek negali patikėti tuo, ką padarė“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.