Ukrainoje - tyrimas dėl išgrobstytų blizgiųjų V.Pšonkos namų

Ukrainoje pradėtas tyrimas dėl vagysčių iš ne prasčiau už prezidento prabanga tviskančių buvusio generalinio prokuroro Viktoro Pšonkos namų. Žiniasklaidoje pasklidusios informacijos pagrindu pradėtas baudžiamasis procesas, praneša liga.net.

Anksčiau žiniasklaidoje pasirodė pranešimų, kad prašmatnus V.Pšonkos namas – visiškai nuniokotas.<br>E.Čubako blogo nuotr.
Anksčiau žiniasklaidoje pasirodė pranešimų, kad prašmatnus V.Pšonkos namas – visiškai nuniokotas.<br>E.Čubako blogo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 13, 2014, 4:33 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 11:09 AM

Prokuratūra informuoja, kad kol kas nei pats apiplėšto namo savininkas, nei kas nors iš jo įgaliotų asmenų į teisėsaugos organus nesikreipė.

Anksčiau žiniasklaidoje pasirodė pranešimų, kad prašmatnus V.Pšonkos namas – visiškai nuniokotas.

Kaimynai pasakojo, kad nežinomi asmenys iš garažo pavogė keturračius ir lakstė jais po laukus, išvažinėdami žmonių žiemkenčius.

Manoma, kad atleistas iš pareigų V.Pšonka pabėgęs į Rusiją.

Vasarį pasaulį apskriejo reportažas iš jo namų, kur daugelis kambarių, net vonia ar tualetas, blizga auksu, o ant sienų pilna prikabinėta savimyliškų šeimininko portretų, kuriuose jis nupieštas kartu su V.Janukovyčiumi, kitur vaizduojamas lyg romėnų imperatorius.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.