Niujorke rasta negyva M.Jaggerio mergina L.Scott

JAV mados pasaulį sukrėtė tragedija. Dizainerė L'Wren Scott buvo rasta negyva pirmadienį savo bute Manhatane, Niujorke. Pirminė policijos pareigūnų versija - 47 metų moteris nusižudė.

Dizainerė garsėjo ir tuo, kad daugiau negu dešimtmetį artimai bendravo su grupės „Rolling Stones“ lyderiu Micku Jaggeriu.<br>AP nuotr.
Dizainerė garsėjo ir tuo, kad daugiau negu dešimtmetį artimai bendravo su grupės „Rolling Stones“ lyderiu Micku Jaggeriu.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Reuters“, WENN, BNS ir lrytas.lt inf.

Mar 17, 2014, 6:51 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 8:33 AM

Moters kūnas be gyvybės ženklų buvo rastas pirmadienio rytą. Pirminiais duomenimis, ją rado asistentė. Įtariama, kad moteris šaliką pririšo prie durų rankenos ir pasikorė. Tikslią mirties priežastį po skrodimo turėtų nustatyti ekspertai.

L.Scott drabužius vilkėjo ryškiausios pramogų pasaulio žvaigždės. Jos kurtus apdarus vertino Nicole Kidman, Angelina Jolie ir Penelope Cruz. Buvo kalbama, kad būtent ją kurti savo vestuvinei suknelei pasirinko A.Jolie.

Dizainerė garsėjo ir tuo, kad daugiau negu dešimtmetį artimai bendravo su grupės „Rolling Stones“ lyderiu Micku Jaggeriu.

Kaip pranešė M.Jaggerio atstovas, dainininkas yra „visiškai šokiruotas ir sukrėstas žinios apie jos mirtį“.

Populiarios tarp Holivudo žvaigždžių 47-erių dizainerės kūną rado jos asistentė. Kol kas nėra įtarimų, kad mirtis buvo smurtinė, tačiau patologai dar turės paskelbti savo oficialias išvadas.

Įkalčių, verčiančių abejoti savižudybės versija, kol kas nėra. L' Wren Scott atnaujino savo tinklaraštį socialiniame tinkle „Twitter“ 11 val. ryto, o po valandos ji buvo rasta pasikorusi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.