Rusija ketina susigrąžinti Baltijos šalis, Suomiją ir Aliaską?

Rusijos Federacijos atstovas Europos Taryboje Romanas Kokorevas pareiškė, kad Rusija susigrąžins Baltijos šalis, Suomiją ir Lenkiją, taip pat Ukrainą, Moldovą ir kitas buvusias SSRS respublikas, rašo obozrevatel.com.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 19, 2014, 2:36 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 7:14 AM

Apie tai politikas parašė „Facebook“, susirašinėdamas su Ukrainos studente Polina Godorog. P.Godorog pokalbių išklotines nukopijavo ir paskelbė savo „Facebook“ paskyroje.

„Brangūs ukrainiečiai ir blaiviai mąstantys rusai!!! Šiandien turėjau garbės pabendrauti su Rusijos atstovu Europos Parlamente. Pokalbis buvo apie situaciją Kryme. Negaliu su jumis nepasidalinti. Prašau, perduokite toliau, kad visi pamatytų. Dėmesio, nepadorios frazės“, – rašė P.Godorog.

„Kitas žingsnis – visa Moldova ir Ukraina. O po to jau – visos likusios SSRS respublikos, Rusija vėl koncentruojasi ir susitelkia, kaip visada, – rašė R.Kokorevas. – Grįžta Rusioje dvasinė ir karinė jėga visu savo galingumu, ir Aliaska sugrįš, ir Baltijos šalys, ir Lenkija, ir Suomija, visa tai – Rusijos teritorijos, Rusijos dalis!!“

Studentės paklaustas, o ar nevertėtų užimti ir Azijos su Afrika, R.Kokorevas atrašė: „Didžioji dalis Azijos ir Afrikos ir taip visada su mumis!“

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.