Rygą šiurpina nesugaunamas rusakalbis pedofilas

Latvijos sostinės policija beviltiškai ieško maniako, Rygos Imantės mikrorajone iškreiptu būdu išprievartavusio keturias mergaites. Net jau būdamas ieškomas dvi savaites, jis sugebėjo įvykdyti dar vieną lytinį nusikaltimą, įbaugindamas Latvijos sostinės gyventojus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 19, 2014, 3:59 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 7:07 AM

Kaip praneša tvnet.lv, iki šio momento policija patikrino jau 69 vyrus, kurių požymiai atitiko sudarytus maniako fotorobotus ir psichologinius portretus.

Vieną fotorobotą pagal visų nukentėjusiųjų parodymus nupiešė dailininkas, kitas sudarytas naudojant kompiuterinę programą. Prievartautojo išvaizda abiejuose fotorobotuose panaši.

Vyro ūgis nedidelis – nuo 165 iki 170 cm. Iš pažiūros jam 15-20 metų, tačiau gali būti ir daugiau, bet jis atrodo jaunai.

Pažymima, kad vyras rusakalbis. Jo plaukai – trumpi ir tamsūs, šiek tiek banguoti, tankūs antakiai, siaura kakta, veidas nusėtas spuogais ar randais, ant rankų turi apgamų.

Ant rankos maniakas gali nešioti virvelę ir grandinėlę su kryželiu.

Pasak nukentėjusiųjų, jis gali būti apsirengęs tamsios spalvos striukę su žaliu užrašu ant krūtinės, baltus marškinius mėlynomis juostelėmis, rudas kelnes, mūvėti juodus sportbačius su baltais raišteliais.

Psichologų nuomone, vyras greičiausiai daug laiko praleidžia namuose, jaučiasi nesaugus ir prastai save vertina.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.