JAV savo namuose rasti pagyvenę dvyniai, mirę prieš 3 metus

Jungtinėse Amerikos Valstijose praėjęs savaitgalis užminė keistą mįslę – Tenesio valstijos Čatanugos mieste savo namuose rasti 63 metų dvynių Andrew ir Anthony Johnsonų skeletai. Palaikai aptikti svetainėje sėdintys krėsluose. Spėjama, kad vyrai mirė maždaug prieš 3 metus ir to niekas nepastebėjo. Kodėl?

Daugiau nuotraukų (1)

AP ir lrytas.lt inf.

2014-04-04 19:55, atnaujinta 2018-02-14 21:09

Teismo medicinos ekspertai atliko skrodimą ir nustatė, kad dvyniai veikiausiai mirė dėl natūralių priežasčių, nes ant jų kūnų nebuvo smurto žymių. Tikslesnė mirties priežastis gali paaiškėti po toksikologinių tyrimų.

Policija patikrinti Johnsonų namų atvyko praėjusį šeštadienį jų giminaičių prašymu, kur ir aptiko dvynių lavonus.

Tiesa, pareigūnai čia lankėsi dar 2011-aisiais, kai to paprašė susirūpinusi dvynių sesuo. Nuvykę policininkai iš išorės apžiūrėjo namą, jis atrodė tuščias ir apleistas. Pašto dėžutėje jie rado pranešimą, kuriame pašto tarnyba pranešė nustojanti siųsti korespondenciją broliams, manydama, jog jie išsikraustė. Pareigūnai priėjo tokios pačios išvados, todėl nesibrovė vidun.

Anot policijos, Johnsonų kaimynai taip pat nepastebėjo nieko įtartino. Iš namo nesklido blogas kvapas, o dvyniai visuomet gyveno atsiskyrėliškai, nebendravo net su šeima.

Dar viena keistenybė - pasak bylą tiriančių pareigūnų, visus tuos trejus metus kažkas pjovė žolę prie Johnsonų namo.

Tyrėjai kol kas nerado jokių įrodymų, kad dvyniai galėjo sirgti psichine liga. Abu turėjo galiojančius vairuotojo pažymėjimus, buvo apsidraudę, turėjo po automobilį, o praeityje netgi buvo verslo savininkais. Tačiau abu sirgo cukralige.

Parengė Eglė Buitkienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.