Striptizo klube išrašė įspūdingą sumą

Lenkijos didmiesčiuose besilankantys turistai turėtų būti atsargūs, jei senamiesčio gatvėse juos užkalbintų oranžinius skėčius rankose laikančios dailios ilgakojės merginos. Jos gali įvilioti į spąstus, rašo „Lietuvos rytas“.

Daugiau nuotraukų (1)

Eldoradas Butrimas

2014-04-08 08:21, atnaujinta 2018-02-14 19:41

Tokiu būdu merginos vilioja klientus į keliolikoje miestų veikiantį striptizo klubų tinklą „Cocomo“, kurio veikla pastaruoju metu kelia vis didesnį prokuratūros ir žiniasklaidos susidomėjimą.

Spėjama, kad turtingi klubo svečiai yra svaiginami narkotikais, tuomet lengviau ištuštinti jų kredito korteles ir pinigines.

Jau daugiau kaip pusšimtis klientų kreipėsi į prokuratūrą tvirtindami, kad po vieno išgerto kokteilio prarado atmintį, o kitą dieną atsibudo tuščiomis kišenėmis.

Smigo po vienos taurės

Neseniai vienos valstybinės metalurgijos įmonės direktorius tokiu būdu Poznanės striptizo klube „Cocomo“ prarado milijoną zlotų (830 tūkst. litų).

Direktorius policijos nuovadoje pareiškė, kad pamena vien tai, kad užsakė ir gėrė kokteilį, o kitą parą atsibudęs piniginėje rado krūvą didžiulių sąskaitų.

Policija skubiai paėmė direktoriaus kraujo mėginius, mat Generalinė prokuratūra prieš kelias savaites nurodė tirti, ar „Cocomo“ klientai nėra svaiginami narkotikais. Toks nurodymas duotas pasipylus minėtų striptizo barų klientų skundams.

Pribėrė ypatingų tablečių?

Kol kas tiktai vieno užsieniečio kraujyje aptikta narkotinių medžiagų.

„Cocomo“ pasamdyti teisininkai tvirtina, kad klube narkotikus vartoti draudžiama, ir minėtas klientas galimai svaiginosi prieš viešnagę.

Pinigus praradę klientai spėja, jog „Cocomo“ klube jiems į alkoholį buvo įberta tablečių, kurias išgėręs žmogus praranda atmintį ir klusniai vykdo visus nurodymus.

Medikų tvirtinimu, tokių tablečių pėdsakai kraujyje išnyksta po keliolikos valandų, todėl išprievartautos merginos ar pinigus praradę žmonės beveik neturi galimybių įrodyti, kad nusikaltėliai juos apsvaigino ir padarė neveiksnius.

Įtarimus stiprina tai, kad „Cocomo“ striptizo barus valdančios Krokuvos bendrovės „Event“ savininkas Janas S. gerai žinomas kriminaliniame pasaulyje – policija jį kaltina vadovavus dokumentų padirbinėtojų grupuotei.

Pirko 60 butelių šampano

Siekdamas įrodyti „Cocomo“ nekaltumą, Janas S. pakvietė dienraščio „Gazeta Wyborcza“ žurnalistus ir parodė dalį vaizdo įrašų, kaip klientas užsisakė milijono zlotų vertės paslaugų.

„Cocomo“ savininkas tvirtino, jog minėtas direktorius visą naktį pirko brangius gėrimus, vaišino visas šokėjas ir užsisakinėjo privačius jų nusirenginėjimo pasirodymus.

Tačiau „Cocomo“ savininką demaskavo vienas Poznanės klubo kelneris. Jis dienraščiui pareiškė, kad po to, kai minėtas direktorius padavėjai prasitarė, kad turi neribotų išlaidų kredito kortelę, klubo bosai nurodė darbuotojams vykdyti specialią pinigų išviliojimo akciją.

Direktorių visą naktį buvo apspitęs būrys merginų, kurios trukdė jam išeiti iš klubo ir įsižiūrėti į pasirašomas sąskaitas.

Sąskaitose juodu ant balto parašyta, kad direktorius išgėrė 60 butelių šampano, pateikiamo su individualiu erotiniu šokiu.

Šis šampanas, parduotuvėse kainuojantis keletą šimtų zlotų, striptizo klube yra įkainotas 15 tūkstančių zlotų (12 tūkst. litų)

Kai kurie pinigus praradę klientai tvirtina, kad užsisakinėjo pigesnį šampaną, tačiau sąskaitos buvo pateiktos už brangiausią gėrimą.

Iki tol didžiausia suma, dėl kurios buvo pateiktas skundas dėl prarastų pinigų, „Cocomo“ siekė 98 tūkst. zlotų (81 tūkst. litų). Į prokuratūrą jau kreipėsi Poznanės, Krokuvos, Varšuvos, Gdansko, Sopoto, Kelcų striptizo klubų klientai.

Jie teigė, kad išgėrę alkoholio prarado atmintį ir veiksmų kontrolę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.