Kalifornijoje ugniagesių automobilis rėžėsi į užkandinę

Los Andželo priemiestyje trečiadienį susidūrus dviem ugniagesių automobiliams, kurių vienas tada įsirėžė į užkandinę, buvo sužeista 15 žmonių, tarp jų – mažiausiai penki ugniagesiai.

Per avariją judrioje komercinėje gatvėje Monterei Parke vienas ugniagesių automobilis rėžėsi į restoraną.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Per avariją judrioje komercinėje gatvėje Monterei Parke vienas ugniagesių automobilis rėžėsi į restoraną.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

AP, BNS ir lrytas.lt inf.

Apr 17, 2014, 9:46 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 1:33 PM

Vieno sužeistojo būklė kritinė, nurodė pareigūnai.

Per avariją judrioje komercinėje gatvėje Monterei Parke vienas ugniagesių automobilis rėžėsi į restoraną. Ant šaligatvio pažiro šukės ir nuolaužos, viduje buvo išvartyti stalai ir kėdės.

„Buvo garsus trenksmas, viskas labai drebėjo. Pamaniau, kad tai žemės drebėjimas“, – sakė padavėja Wendy Wu, kuri buvo šaldymo patalpoje, kai sunkvežimis rėžėsi į restorano fasadą.

Išėjusi ji pamatė, kad per visą salę nulėkė šaldytuvas, kad baldai išvartyti. W.Wu, kuri vilkėjo uniformą su restorano logotipu ir kalbėjo per vertėją, sakė mačiusi kelis sužeistus žmones, kurie kraujavo ir bandė atsistoti.

Padavėja Vivian Lu į savo pamainą atvyko kelios minutės po avarijos. Ji sakė mačiusi „daug kruvinų žmonių“, tarp jų – pėsčiąjį suknežinta koja, kuris buvo nublokštas į restorano vidų.

Vietos ligoninės atstovas Erikas Jiangas sakė, kad šeši sužeisti žmonės gydomi šioje ligoninėje ir kad nė vieno jų būklė nėra kritinė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: Seime įteiktos Aleksandro Stulginskio žvaigždės