Rusijos vicepremjeras: „Dievas mato, JAV atsakysime veiksmais“

Skandalingais pareiškimais pagarsėjęs Rusijos vicepremjeras Dmitrijus Rogozinas pareiškė apie atsakomuosius Rusijos veiksmus prieš JAV. Esą jei Amerika taiko savo sankcijas, taip pat atsakys ir Rusija, praneša lb.ua.

D.Rogozinas tikina, kad Rusija pasiruošusi atsakyti į JAV sankcijas.<br>„RIA Novosti" nuotr.
D.Rogozinas tikina, kad Rusija pasiruošusi atsakyti į JAV sankcijas.<br>„RIA Novosti" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 29, 2014, 1:41 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 11:00 AM

„JAV įvedė sankcijas prieš mūsų kosmoso pramonę. Bet Dievas mato, mes juos perspėjome: į pareiškimą atsakysime pareiškimu, į veiksmus – veiksmais“, – teigė D.Rogozinas savo „Twitter" paskyroje.

Tuo tarpu Rusijos užsienio reikalų viceministras Sergejus Rybakovas antradienį apkaltino Jungtines Valstijas, kad jos siekia atgaivinti Geležinės uždangos laikų politiką, ir sakė, jog dėl Ukrainos krizės Maskvai įvestos naujos Vašingtono sankcijos smogs Rusijos aukštųjų technologijų sektoriui.

„Visa tai bus smūgis mūsų aukštųjų technologijų įmonėms ir pramonės šakoms“, - sakė S.Rybakovas interviu „Gazeta.ru“, turėdamas galvoje naujas sankcijas, apie kurių įvedimą pirmadienį paskelbė Vašingtonas.

„Atgaivinama sistema, kuri buvo sukurta 1949-aisiais, kai Vakarų šalys iš esmės nuleido Geležinę uždangą, nutraukdamos aukštųjų technologijų prekių tiekimą į SSRS ir kitas šalis“, - sakė viceministras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.