V.Putinas sekmadienį Valamo vienuolyne slapta vedė A.Kabajevą?

Ukrainos dramos kontekste Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną gana dažnai mėgstama palyginti su Adolfu Hitleriu. Panašumų ieškoma ne tik jo politiniuose pareiškimuose ir veiksmuose, bet ir asmeninių santykių srityje. 1945 m. balandžio 28 d. A.Hitleris vedė savo ilgametę meilužę Evą Braun. Naujausias gandas – 2014 m. balandžio 27 d. V.Putinas vedė savąją favoritę Aliną Kabajevą. Kaip žinia, A.Hitleris su E.Braun kartu nusižudė. Koks finalas laukia šįkart? - klausia socialinių tinklų gandonešiai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 29, 2014, 1:50 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 11:00 AM

„Balandžio 27 d. Vladimiras Putinas slapta apsilankė Valamo saloje, kur įvyko santuokos ceremonija su Alina Kabajeva. Ceremonija vyko Valamo Spaso-Preobražensko vienuolyne. Ten tarnauja vyskupas Pankratijus (Žedriovas) – Sinodo komisijos dėl šventųjų kanonizavimo pirmininkas, jis ir atliko santuokos apeigas. Ceremonijoje dalyvavo artimi imperatoriui asmenys (iš viso apie 20 žmonių), tarp jų Valentina Matvijenko, Arkadijus Rotenbergas, Sergejus Naryškinas“, - teigiama socialiniuose tinkluose plintančioje žinutėje.

Gandų apie V.Putino vestuves su A.Kabajeva pasirodo nuolat, ypač po oficialių Rusijos vadovo skyrybų su žmona Liudmila.

Bet, pasirodo, sekmadienį V.Putinas Ladogos ežere esančios Valamo salos vienuolyne iš tiesų apsilankė – kaip pranešė newsru.com ir „Vesti Karelii“, dalyvauti didžiulėse velykinėse iškilmėse.

Aukšto asmens vizitą Valame liudijo ir „Flightradar“ tarnybos registruoti virš salos ratus sukantys specialaus padalinio „Rossija“ lėktuvai.

Tačiau jokių nuotraukų ir reportažų apie prezidento vizitą Valamo saloje žiniasklaidoje nepateikiama. Ką iš tiesų sekmadienį V.Putinas ten veikė - išlieka paslaptis.

 Vienuolynui vadovaujantis vyskupas Pankratijus yra V.Putino dvasinis vadovas, jis pas jį yra lankęsis ne kartą.

Tuo tarpu balandžio 28 d. V.Putinas jau visiškai oficialiai viešėjo Karelijos administraciniame centre Petrozavodske – į jį atvyko sraigtasparniu „Mi-8“.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.