Dvasininkas ragina melstis už sarkomos graužiamą V.Putiną

Garsus Užkarpatės dvasininkas Dmitrijus Sidoras, neslepiantis simpatijų Rusijos prezidentui Vladimirui Putinui, savo „Facebook“ puslapyje paskelbė, kad V.Putinui atsinaujino sena jo onkologinė liga – sarkoma. Pasak tėvo Sidoro, V.Putino būklė kritinė, praneša еizvestia.com.

Kiek yra žinoma, pirmą kartą vėžys V.Putinui buvo nustatytas dar 2003 m.<br>AP nuotr. iš archyvo
Kiek yra žinoma, pirmą kartą vėžys V.Putinui buvo nustatytas dar 2003 m.<br>AP nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 6, 2014, 3:18 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 6:30 AM

„Pasimelskime už Vladimirą Vladimirovičių Putiną. Mano kolegos Maskvoje man pranešė, kad sarkoma paaštrėjo. Sako, kad kritiškai. Vladimiras Vladimirovičius yra Slavų tautos tėvas, duok Dieve jam sveikatos...“ – rašo tėvas Sidoras.

Kiek yra žinoma, pirmą kartą vėžys V.Putinui buvo nustatytas dar 2003 m. Bet tai buvo tiesiosios žarnos vėžys, kurį lengva išgydyti, tiesiog pašalinus jos dalį. Matyt, taip ir buvo padaryta.

Pagal nerašytą Rusijos valdžios tradiciją, informacija apie rimtą prezidento ligą neskleidžiama. Gydytojai pasirašo labai griežtą slaptą sutartį ir nuolat yra kontroliuojami atitinkamų organų.

Sarkoma – piktybinis navikas, susiformuojantis iš įvairių žmogaus audinių. Pagal tai skiriamos įvairios šios klastingos ligos rūšys.

Internete rašoma, kad V.Putinui sarkoma pažeidė stuburą. Esant tokiai ligai, žmogus beveik visada jaučia stiprų skausmą.

Gandą paskleidęs dvasininkas teigia, kad V.Putino būklė labai rimta, ir ragina rengtis blogiausiam.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.