Įraše - kandidato į Ukrainos prezidentus keiksmai

Į Ukrainos prezidentus kandidatuojantis Michailas Dobkinas turi patirties, kaip pateikti save rinkėjams, kaip įtikinti už jį balsuoti. Dar prieš gerus septynerius metus, kandidatuodamas į Charkovo miesto tarybą, jis išmoko, kaip reikia kalbėti į kamerą, kokią veido išraišką nutaisyti, kad ji nebūtų nuobodi. „Tavo veidas nuobodus, niekas tau neduos pinigų!“ - kas antrą žodį palydėdamas keiksmažodžiu, kandidatą mokė padėjėjas – ne kas kitas, o dabartinis Charkovo meras, kuris pašautas gydosi Izraelyje, Henadijus Kernesas.

Daugiau nuotraukų (1)

Jurgita Noreikienė

2014-05-14 15:03, atnaujinta 2018-02-13 23:09

Panašu, kad H.Kerneso aktoriniai sugebėjimai kur kas geresni už M.Dobkino. Neiškarpytame įraše, darytame filmuojant rinkiminę kalbą, H.Kernesas energingai moko ir kritikuoja savo partijos kolegą, neslėpdamas susinervinimo ir nuolat įterpdamas rusišką keiksmažodį iš „b“ raidės.

Keiksmažodžių požiūriu neatsilieka ir į kamerą kalbantis M.Dobkinas. Susinervinęs, kad nepavyksta tinkamai perskaityti, jis kritikuoja jam parašytą kalbą.

Savo laiku šis Charkovo politikų bandymas įrašyti kreipimąsi buvo tapęs interneto hitu ir pašaipų objektu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.