Japonijoje nužudytos moters kūnas buvo išsiųstas paštu

Japonijos kriminalistai

Viena pašto siuntų tarnyba nuvežė dėžę su japonišku užrašu „lėlė“ iš Osakos į Tokiją, esantį už 400 kilometrų.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Viena pašto siuntų tarnyba nuvežė dėžę su japonišku užrašu „lėlė“ iš Osakos į Tokiją, esantį už 400 kilometrų.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS, AFP ir lrytas.lt inf.

2014-05-26 13:05, atnaujinta 2018-02-13 12:39

Rikos Okados kūnas buvo rastas viename nuomojamame sandėliuke Tokijuje. Tyrėjai taip pat rado dviejų metrų ilgio dėžę, kurioje lavonas buvo atvežtas iš pietinio Osakos miesto, sakoma žiniasklaidos pranešimuose.

Viena pašto siuntų tarnyba nuvežė dėžę su japonišku užrašu „lėlė“ iš Osakos į Tokiją, esantį už 400 kilometrų. Ši siunta buvo apmokėta pačios R.Okados vardu. Sąskaita už trumpalaikę sandėliuko nuomą taip pat buvo apmokėta naudojant tos moters kredito kortelę.

Kaip praneša vietos žiniasklaida, ant 29 metų moters, dingusios kovo pabaigoje, kūno buvo keliolika durtinių žaizdų. Tačiau nebuvo sužalojimų ant rankų, kuriuos auka būtų galėjusi patirti gindamasi.

Osakos policija atsisakė patvirtinti šio incidento detales, bet žiniasklaida nurodė, jog viena moteris, dirbusi pradinėje mokykloje kartu su R.Okada, anksčiau šį mėnesį išskrido iš Tokijo, pasinaudojusi nužudytosios pasu.

Manoma, kad ta bendradarbė, kurios vardas neskelbiamas, gyveno tik už kelių šimtų metrų nuo minėtos daiktų saugyklos kartu su viena kine, kuri buvo maždaug to paties amžiaus.

Abi moterys išskrido į Šanchajų tuo pačiu reisu iš Hanedos oro uosto Tokijuje.

Prieš dingimą R.Okada parašė socialiniame tinkle „Facebook“, kad ketina susitikti su viena sena drauge, su kuria nesimatė dešimtmetį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.