Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Luhansko kovotojų gretose - šunų galvų pjaustytojas

Vadinamosios Luhansko liaudies respublikos kovotojai didžiuodamiesi platina „reklaminę“ nuotrauką su ginkluotų vyrų grupe, pozuojančią su vėliava. Interneto naudotojai pašiurpo atpažinę vieną iš „Luhansko aktyvistų“. Prieš porą metų tas vaikinas pagarsėjo socialiniuose tinkluose, išplatinęs šūsnį nuotraukų, kaip nupjauna šuniui galvą.

Vadinamosios Luhansko liaudies respublikos kovotojai didžiuodamiesi platina „reklaminę“ nuotrauką su ginkluotų vyrų grupe.<br>ukraineatwar.blogspot.nl
Vadinamosios Luhansko liaudies respublikos kovotojai didžiuodamiesi platina „reklaminę“ nuotrauką su ginkluotų vyrų grupe.<br>ukraineatwar.blogspot.nl
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-07-02 18:09, atnaujinta 2018-02-12 07:22

Skandalingos ir kraupios nuotraukos pasirodė 2011 m.

„Šunų galvų pjaustytojas ir valgytojas“, šiandien kovojantis už „Luhansko respubliką“ - Rusijos pilietis, Sankt Peterburgo gyventojas Aleksejus Milčiakovas, pravarde „Fricas“.

Pravardė taip pat neatsitiktinė – vaikinas, dabar kovojantis su „banderomis“, anksčiau neslėpė savo nacistinių pažiūrų, fotografavosi su svastikomis.

„Gyvūnai taip pat turi teises, ir aš gerbiu jų teisę būti skaniais, iškeptais, turėti daug gyslų ir kaulų“, - rašė jis 2011 m. prie nuotraukų.

Dėl šių nuotraukų pasipiktinę žmonės parašė daugybę pareiškimų į įvairias institucijas, taip pat ir į prokoratūrą. Tačiau teisėsaugininkai jokių veiksmų nesiėmė, argumentuodami, kad A.Milčiakovo įkeltos nuotraukos, kuriose jis nupjauna šuniui galvą, pernelyg prastos kokybės, todėl neįmanoma nustatyti jų tikrumo.

Kurį laiką „Fricas“ buvo dingęs iš akiračio, bet 2013 m. sužinota, kad jis atlieka karinę tarnybą Pskove.

Visur platinamoje populiariojoje Luhansko separatistų kovotojų nuotraukoje A.Milčiakovas stovi ketvirtas, uždengtu veidu.

Tačiau yra ir daugiau, ne tokių išreklamuotų tos pačios fotosesijos nuotraukų, kur aiškiai matyti ir vaikino veidas.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.