V. Putinas planuoja pasimatyti su A. Merkel Brazilijoje

Rusijos prezidentas Vladimiras

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas planuoja susitikti su Vokietijos kanclere Angela Merkel.<br>RIA Novosti nuotr.
Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas planuoja susitikti su Vokietijos kanclere Angela Merkel.<br>RIA Novosti nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2014-07-10 16:08, atnaujinta 2018-02-12 02:09

Prezidento patarėjas Jurijus Ušakovas sakė, kad dėl to susitikimo dar galutinai nenuspręsta, bet V.Putinas planuoja dalyvauti keliose dvišalėse diskusijose su pasaulio lyderiais sekmadienį vyksiančių rungtynių kuluaruose. Taip pat neatmetama galimybė, kad prezidentas susitiks su A.Merkel prie keturių akių.

„Sąrašas dar nebaigtas, tačiau manau ... kad Vokietija dalyvaus finale, taip pat kelios kitos šalys“, – sakoma ketvirtadienį paskelbtame pranešime, kuriame cituojamas J.Ušakovas.

V.Putinas aplankys Braziliją per didesnę kelionę po Lotynų Amerikos valstybes ir dalyvaus oficialioje ceremonijoje, per kurią Rusijai bus patikėta surengti 2018-ųjų Pasaulio futbolo čempionatą.

A.Merkel bus Maracanos stadione, palaikydama savo šalies rinktinę, patekusią į finalą, kai pusfinalyje sutriuškino čempionato šeimininkę Braziliją rezultatu 7:1.

V.Putinas šešių dienių kelionę po Lotynų Ameriką pradės penktadienį. Jis susitiks su buvusiu Kubos lyderiu Fideliu Castro ir aplankys Argentiną, Kremliaus vadovui siekiant užsitikrinti didesnį palaikymą savo politikai, įsiplieskus priešpriešai su Vakarų šalimis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.