Į M. Schumacherio namus buvo iškviesta policija

Į buvusio „Formulė 1“ lenktynininko Michaelio Schumacherio apsuptus gerbėjų ir žurnalistų namus Šveicarijoje buvo iškviesti policijos pareigūnai, praneša „The Local“.

M.Schumacherio vila prie Ženevos ežero.<br>EPA-ELTA nuotr.
M.Schumacherio vila prie Ženevos ežero.<br>EPA-ELTA nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Sep 11, 2014, 6:07 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 4:27 PM

Policijos atstovas informaciją patvirtino. Anot jo, vos tik sulaukę skambučio, pareigūnai išvyko į šią savaitę iš ligoninės paleisto lenktynininko namus prižiūrėti, kad gerbėjai ir žurnalistai nepažeistų viešosios tvarkos.

„Policijos pareigūnų įsikišimas buvo būtinas, kadangi netoli M.Schumacherio namų susidarė automobilių spūstys, o pašaliniai žmonės ir žurnalistai apsupo lenktynininko namą ir vartus“,– tvirtino atstovas.

Įžymybės namai, kuriuose jis gyvena su žmona ir dviem vaikais, yra prižiūrimi apsaugos darbuotojų, tad policijos atstovas tvirtino, kad išskirtinis dėmesys šiam namui nebus skirtas, nebent pareigūnai bus iškviesti telefonu.

Slidinėdamas kalnuose sunkią galvos traumą patyręs M.Schumacheris antradienį buvo išrašytas iš reabilitacinės klinikos Šveicarijoje. Šiuo metu lenktynininkas reabilitaciją tęsia namuose.

Jo vadybininkė paprašė M.Schumacherį ir jo šeimą palikti ramybėje ir teigė, kad garsenybės priešakyje dar laukia „ilgas ir sunkus kelias“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.