Lenkijos parlamente - premjerės E. Kopacz pergalė

Lenkijos vyriausybės vadovė Ewa Kopacz laimėjo balsavimą šalies parlamente dėl

E. Kopacz pareiškė norinti stiprinti Lenkijos vaidmenį Europos Sąjungoje (ES) ir siekti energetinio saugumo.<br>AP nuotr.
E. Kopacz pareiškė norinti stiprinti Lenkijos vaidmenį Europos Sąjungoje (ES) ir siekti energetinio saugumo.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

DPA, ELTA ir lrytas.lt inf.

Oct 2, 2014, 9:04 AM, atnaujinta Jan 28, 2018, 10:13 PM

Donaldo Tusko įpėdinė, kalbėdama parlamente, paskelbė apie „pragmatišką politiką“ santykiuose su Ukraina. Ji pabrėžė, kad svarbi bendra tarptautinės bendrijos pozicija konflikte.

Kartu E. Kopacz pareiškė norinti stiprinti Lenkijos vaidmenį Europos Sąjungoje (ES) ir siekti energetinio saugumo. „Mes negalime taikstytis su situacija, kad Lenkija ir regiono valstybės yra priklausomos nuo dujų tiekimo malonės ar nemalonės“, - pabrėžė premjerė.

E. Kopacz teigė sieksianti dialogo su pilietėmis ir piliečiais. „Mes čia esame ne dėl mūsų pačių, o dėl piliečių“, - kalbėjo ji. Pirmasis žingsnis esą turi būti nuolatinis pasirengimas kalbėtis. Kaip gydytoja ji esą puikiai žino, kaip svarbu išklausyti pacientus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.