Į Dubajų skridusio „Emirates“ orlaivio keleivius išgąsdino dūmai

Šeštadienį Jungtinių Arabų Emyratų oro bendrovės „Emirates“ orlaivis buvo priverstas neplanuotai nusileisti Pakistano Karačio oro uoste, kai salone pasklido dūmai. Į Dubajų skrendančiame lėktuve buvo 82 žmonės. Teigiama, kad užsidegė variklis.

„Emirates Airlines“ – didžiausia pasaulyje oro vežėja pagal tarptautinį aptarnaujamų keleivių srautą.<br>AP asociatyvi nuotr.
„Emirates Airlines“ – didžiausia pasaulyje oro vežėja pagal tarptautinį aptarnaujamų keleivių srautą.<br>AP asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 4, 2014, 9:10 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 2:15 PM

Skubios pagalbos oro dispečerių orlaivio „Airbus 320” pilotas paprašė maždaug 19 val. 45 min. vietos laiku pastebėjęs dūmus. Lėktuvas buvo ką tik pakilęs. Pilotas buvo priverstas grįžti atgal į oro uostą.

„Mes kol kas nežinome šios avarijos priežasties“, - sakė Civilinės aviacijos administracijos atstovas Pervezas George'as.

Pasak jo, visi keleiviai ir įgula buvo evakuoti, niekas nenukentėjo.

Tuo tarpu kiti šaltiniai teigia, kad keli žmonės nukentėjo, o neplanuoto nusileidimo priežastimi tapo degantis variklis.

„Emirates Airlines“ – didžiausia pasaulyje oro vežėja pagal tarptautinį aptarnaujamų keleivių srautą. Ši bendrovė metu valdo 150 orlaivių ir yra įsipareigojus įsigyti dar 203 lėktuvus. „Emirates“ ketina iki 2017 m. pritraukti daugiau kaip 28 mlrd. JAV dolerių orlaivių parkui atnaujinti ir išplėsti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.