Žymus JAV aktorius kaltinamas tvirkinęs vaikus

Los Andželo

Los Andželo policija peržvelgia 2012 metų tyrimą dėl JAV aktoriaus Stepheno Collinso.<br>AP nuotr.
Los Andželo policija peržvelgia 2012 metų tyrimą dėl JAV aktoriaus Stepheno Collinso.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS, AFP ir lrytas.lt inf.

Oct 8, 2014, 1:48 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 3:48 AM

S.Collinsas, kuris vaidino pastorių televizijos seriale „7th Heaven“, buvo atleistas iš satyrinio filmo „Tedis“ (Ted) tęsinio, kai tai paskelbė apie įžymybes rašanti naujienų svetainė TMZ.

Garso įraše, kurį gavo TMZ, 67 metų aktorius per terapijos seansą 2012 metais, regis, prisipažįsta dėl nederamo elgesio su mažiausiai trimis nepilnametėmis.

„Buvo vienas lietimo momentas, kai jos ranka ... Aš uždėjau jos ranką sau ant penio“, – sako jis, kalbėdamas apie 11 metų mergaitę.

Los Andželo policijos atstovas sakė, kad pareigūnai peržiūri tyrimą dėl tuo metu pateikto skundo.

Aktoriaus žmona Faye Grant pernai su priesaika pateiktoje deklaracijoje teismui rašė, jog jos vyras atskleidė tvirkinęs mažiausiai tris mažas mergaites.

2012 metų lapkritį pateiktoje deklaracijoje poros skyrybų byloje F.Grant rašė, kad pranešė apie tvirkinimą Los Andželo policijai, kuri nurodė, kad aktyvaus tyrimo aktoriaus atžvilgiu nevykdo ir negali pateikti detalių dėl jokių ankstesnių tyrimų.

„Stephenas pripažino, kad seniai laikosi nepilnamečių vaikų seksualinio išnaudojimo modelio, įskaitant seksualinį trijų mažų mergaičių tvirkinimą daugiau kaip prieš 10 metų“, – rašė F.Grant.

F.Grant ir S.Collinsas kartu nebegyvena nuo 2012 metų vasario. Kiekvienas savo keliu jie pasuko maždaug dvi savaitės po to, kai aktorė, kaip pati tvirtina, per terapijos seansus sužinojo apie vyro vykdytą tvirkinimą.

Trys mėnesiai po išsiskyrimo S.Collinsas padavė skyrybų prašymą.

Televizija UPTV po šių pranešimų nusprendė pakartotinai neberodyti „7th Heaven“, pranešė žurnalas „Variety“, kuris pridūrė, kad S.Collinsas buvo atleistas iš „Tedžio 2“ (Ted 2).

TMZ taip pat pranešė, kad S.Collinsas antradienį atsistatydino iš Ekrano aktorių gildijos (SAG) nacionalinės tarybos, nepasibaigus jo trejų metų kadencijai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.