Pasiklydusi moteris 17 dienų išgyveno atogrąžų miškuose

„Ji tiesiog išliko stipri ir jai pavyko“, – sakė jis.

30 metų Shannon Fraser dingo rugsėjo 21 dieną netoli atokių Džozefinos krioklių Kvinslando valstijoje.<br>Facebook nuotr.
30 metų Shannon Fraser dingo rugsėjo 21 dieną netoli atokių Džozefinos krioklių Kvinslando valstijoje.<br>Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2014-10-09 16:11, atnaujinta 2018-01-27 23:25

30 metų Shannon Fraser dingo rugsėjo 21 dieną netoli atokių Džozefinos krioklių Kvinslando valstijoje, vilkėdama tik timpas, marškinius ir avėdama paplūdimio šlepetes.

Trečiadienį ją, apsibraižiusią, apsidaužiusią, sukąstą vabzdžių pastebėjo vienas bananų augintojas, pranešė Brisbano laikraštis „The Courier-Mail“.

„Ji neteko daug svorio, jos kūnas nusėtas įpjovimais ir įdrėskimais, bet jos nuotaika gera“, – laikraščiui sakė jos brolis Dylanas Fraseris, kuris pridūrė, kad ji neteko beveik 17 kilogramų.

Policija patvirtino, kad ši trijų vaikų motina rasta gyva ir sveika, ir reiškė nuostabą dėl to, kad per paiešką jos nerado.

„Ar galiu pasakyti, kad metodologijos, kurios yra taikomos per tą paieškos operaciją, yra išbandytos, patvirtintos ir itin logiškos, – žurnalistams sakė inspektorius Rhysas Newtonas. – Esu įsitikinęs, jog buvo itin didelė tikimybė aptikti tą dingusį žmogų, jeigu ji būtų buvusi rajone, kuriame ieškojome“.

Moters brolis Dylanas nacionaliniam radijui sakė, kad jo sesuo 16 naktų užmigdavo verkdama, bet mintys apie vaikus kasdien priversdavo ją atkakliai ieškoti išsigelbėjimo.

„Ji tiesiog išliko stipri ir jai pavyko“, – sakė jis.

„The Courier-Mail“ rašė, jog Sh.Fraser šeimai papasakojo, kad savo kovoje už išgyvenimą buvo susidūrusi su didžiuliu neskraidančiu paukščiu kazuaru ir 2 m ilgio Australijos gėlavandeniu krokodilu, kuris ją vijosi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.