Sužinojusi apie aukas žurnalistė pratrūko tiesioginiame eteryje

Australijos televizijos žurnalistė Natalie Barr apsipylė ašaromis, sužinojusi, kad viena iš Sidnėjaus įkaitų dramos aukų – Katrina Dawson. Pasirodo, 38 metų teisininkė buvo vienos iš televizijos kanalo darbuotojų sesuo ir trijų vaikų motina.

Žinių vedėja N.Barr apsipylė ašaromi, sužinojusi, kad viena iš žuvusiųjų įkaitų - jos kolegės sesuo.<br>„Youtube.com“ nuotr.
Žinių vedėja N.Barr apsipylė ašaromi, sužinojusi, kad viena iš žuvusiųjų įkaitų - jos kolegės sesuo.<br>„Youtube.com“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 16, 2014, 7:11 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 1:03 AM

K.Dawson žuvo nuo šūvių, kuriuos užpuolikas paleido bandydamas suvaldyti situaciją kavinės vadybininkui pačiupus jo ginklą. Liudininkų teigimu, moteris bandė uždengti kartu buvusią besilaukiančią savo draugę.

Australijoje virė emocijos žiniasklaidai paskelbus, kad du įkaitai žuvo per visą dieną trukusios įkaitų dramos atomazgą pora valandų po vidurnakčio, kai policijos specialiosios pajėgos šturmavo kavinę „Lindt“, reaguodamos į viduje pasigirdusius šūvius.

Žmonės sunešė daugybę gėlių prie improvizuoto memorialo netoli šio incidento vietos Sidnėjaus finansų rajono širdyje, o musulmonų bendruomenės lyderiai prisidėjo prie kitų miesto gyventojų gedėdami aukų, kurios buvo giriamos kaip didvyriai.

Parengė Paulius Gritėnas 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.