Londone 11-metę lietuvę mama vertė masažuoti vyrus

11-metei mergaitei iš Lietuvos, kurios vardas neskelbiamas, buvo suteikta laikina socialinė priežiūra, tačiau ji šeimos teisėjui pareiškė norinti gyventi vaikų namuose, praneša portalas mirror.co.uk.

Lietuvė mergaitė rasta mieganti vienoje Londono gatvių<br>123rf nuotr.
Lietuvė mergaitė rasta mieganti vienoje Londono gatvių<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 15, 2015, 2:33 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 12:21 AM

Lietuvė mergaitė rasta mieganti vienoje Londono gatvių. Ji paspruko po to, kai buvo liepta masažuoti vyrus, kurie lankydavosi jos mamos namuose.

Kaip nutarime skelbė teisėja Carol Atkinson, mergaitė iš Lietuvos buvo atvežta į Londoną savo pačios motinos, prieš maždaug 8 mėnesius. Gatvėje gulinčiai paauglei socialiniai darbuotojai iš Londono rytuose esančio Njuhamo rajono Londone suteikė laikiną globą.  Teisėjas praneša, kad mergaitė nėra registruota jokioje mokykloje ar gydymo įstaigoje. Jo teigimu, paauglė nori gyventi vaikų namuose.

Teisėja C.Atkinson pridūrė: „Mergaitė buvo palikta namuose viena, be priežiūros. Jai buvo liepta įsitraukti į tokio amžiaus mergaitei nederamą veiklą – masažuoti jos mamą lankydavusius vyrus.“

Teisėja paskelbė, kad 11-metė turėtų būti grąžinta atgal į Lietuvą, kur šalies teismas nuspręstų dėl tolimesnės mergaitės ateities.

Šio įvykio detalės pasiekė teisėją tuoj pat po to, kai apie tai sužinojo rytų Londono teismas, nagrinėjantis šeimos bylas. Teisėjas teigia, kad mergaitės motina nedalyvavo nei viename teismo procese.

Mergaitės tėvas – taip pat lietuvis. Pranešama, kad jis nerodė nei trupučio noro rūpintis savo dukra.

Mergaitės motina nepripažino, kad tai jos dukra, tačiau pranešė, kad už mergaitę yra atsakinga vietos valdžios institucija – Njuhamo taryba.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.