Rusijos protu nesuprasi: sumušė pavėlavusius atvykti medikus

Trys paramedikai, kuriems ankstyvą šeštadienio rytą nepavyko išgelbėti jauno vyro gyvybės, buvo smarkiai sumušti, kai mėgino išvykti iš įvykio vietos. Jaunas vyriškis įvykdė savižudybę ketvirtame pagal dydį Rusijos mieste – Jekaterinburge, rašo „The Moscow Times“.

Trys paramedikai, kuriems ankstyvą šeštadienio rytą nepavyko išgelbėti jauno vyro gyvybės, buvo smarkiai sumušti.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Trys paramedikai, kuriems ankstyvą šeštadienio rytą nepavyko išgelbėti jauno vyro gyvybės, buvo smarkiai sumušti.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 20, 2015, 7:09 AM, atnaujinta Jan 15, 2018, 2:01 PM

Paramedikai į įvykio vietą atvyko gerokai pavėlavę – maždaug pusvalandį po to, kai vyriškis pasikorė vonios kambaryje, savo šeimos namuose. Keletas jaunuolio draugų, atvykę į savižudybės vieta tapusius bičiulio namus, pasibaisėjo neatsakingu medikųdarbu, kurie nesugebėjo išgelbėti jų draugo gyvybės.

Jauno vyro draugai, penki ar šeši jaunuoliai, nuo 20 iki 23 metų, taip smarkiai sumušė paramedikus, kad šie nepajėgę pasišalinti iš įvykio vietos. Medicinos darbuotojams neliko nieko kita, kaip išsikviesti policijos pareigūnus ir kitą greitosios pagalbos automobilį, kad galėtų pasprukti. Daugelis jų per muštynes neteko dantų ir buvo stipriai sužaloti.

Teigiama, kad vyriškio draugų grupuotei netgi pavyko išdaužti pirmojo greitosios pagalbos automobilio langus, kai šis mėgino išvykti iš įvykio vietos.

Policija vis dar ieško įtariamųjų. Pranešama, kad jauną vyrą žengti lemtingą žingsnį savižudybės link paskatino ginčas su drauge. Tuoj pat po jo vaikinas užsirakino vonios kambaryje. Jo šeimos nariams toks jaunuolio poelgis sukėlė nerimą, nes vaikinas nereagavo į artimųjų klausimus, tačiau išlaužti duris ir išgelbėti jo gyvybės nepavyko.

Parengė Milda Sendžikaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.