Užtiko viešai besibučiuojančius Šiaurės Korėjos kareivius

Pietų Korėjos televizija užfiksavo dviejų Šiaurės Korėjos karių bučinį. Vaizdai išsyk paplito Pietų Korėjos socialiniuose tinkluose, o komentatoriai ėmė jaudintis dėl šių kariškių saugumo, skelbia thenewcivilrightsmovement.com.

Šiaurės Korėjos kariai pasižymi ypatinga drausme ir ištikymybe šalies lyderiui.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Šiaurės Korėjos kariai pasižymi ypatinga drausme ir ištikymybe šalies lyderiui.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-01-27 08:22, atnaujinta 2018-01-14 23:48

„Net ir Šiaurės Korėjoje yra gėjų!“ – stebėjosi vienas komentatorių. „Nemanau, kad teisinga dalintis tokia nuotrauka. Mes keliame pavojų jų gyvybei“, – aiškino kitas, turėdamas galvoje ypač griežtus bet kokius netradicinius santykius reglamentuojančius Šiaurės Korėjos įstatymus.

Homoseksualumas oficialiai nėra draudžiamas Šiaurės Korėjoje, tačiau dar 2011 metais dvi lesbietės buvo nužudytos dėl „visuomenės moralei nusižengiančio elgesio“. Tuo metu Šiaurės Korėjos vadovybė išplatino pranešimą, kad „šios moterys buvo paveiktos Japonijos kapitalizmo ir skatino visuomenei nederamą elgesį“.

Tuo pat metu Korėjų draugystės asociacija, vienijanti Šiaurės ir Pietų Korėjų žmones, pareiškė, kad joks pavojus homoseksualams diktatoriaus Kim Jong-uno valdomoje valstybėje negresia.

„Nors bet kokiems individams neleistina viešai demonstruoti savo intymių jausmų viešumoje, homoseksualai niekada nebuvo persekiojami Šiaurės Korėjoje, skirtingai nei kituose kapitalistiniuose pasaulio kraštuose“, – dėstė Šiaurės Korėjos finansuojama asociacija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.