Atlikėjas G. Glitter pripažintas kaltu dėl vaikų išnaudojimo

Buvusi britų popmuzikos

Daugiau nuotraukų (1)

BNS, AFP ir lrytas.lt inf.

2015-02-05 19:19, atnaujinta 2018-01-14 00:26

70 metų G.Glitteris, kurio tikrasis vardas yra Paulas Gaddas, pripažintas kaltu dėl vieno pasikėsinimo išprievartauti, keturių tvirkinimo atvejų ir vieno lytinių santykių atvejo su jaunesne nei 13 metų mergina.

Prisiekusieji, penki vyrai ir septynios moterys, išteisino P.Gaddą dėl dar trijų kaltinimų po dvi dienas trukusio pasitarimo ir dviejų savaičių bylos nagrinėjimo.

Prokuroras Johnas Price'as teisme papasakojo, kaip neblaivus P.Gaddas aštuntojo dešimtmečio pabaigoje bandė panaudoti prievartą prieš nė 10 metų neturinčią mergaitę.

Šis nusikaltimas išaiškėjo tik po 20 metų, kai aukai 1999 metais sužinojus apie atlikėjo prisipažinimą dėl jam pateiktų kaltinimų, susijusių su vaikų pornografijos laikymu.

2006 metais G.Glitteris buvo nuteistas Vietname už dviejų mergaičių lytinį išnaudojimą.

Dainininkas išgarsėjo aštuntajame dešimtmetyje ir yra išleidęs daugiau nei 20 hitais tapusių dainų, tokių kaip „I'm the Leader of the Gang (I Am)“, „I Love You Love Me Love“ ir „Always Yours“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.