D. Cameronas grasina naujomis sankcijomis Rusijai

Didžiosios Britanijos premjeras Davidas Cameronas pirmadienį pareiškė, kad Rusijos neteisėti veiksmai Ukrainoje pasiekė naują lygį ir bet kokie prorusiškų separatistų bandymai išplėsti savo teritoriją sulauktų griežtesnių Vakarų sankcijų Maskvai, praneša „Reuters“.

Britanijos premjeras kalbėjo po to, kai Kijevas apkaltino Rusijos remiamus separatistus raketomis ir artilerija apšaudžius miestelius Pietryčių Ukrainoje.<br>AP nuotr.
Britanijos premjeras kalbėjo po to, kai Kijevas apkaltino Rusijos remiamus separatistus raketomis ir artilerija apšaudžius miestelius Pietryčių Ukrainoje.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Feb 23, 2015, 7:26 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 12:51 PM

„Toli nuo kurso keitimo, visiškai nepateisinami ir neteisėti Rusijos veiksmai Rytų Ukrainoje pasiekė naują lygį, separatistams šiurkščiai pažeidus paliaubas, šiems perėmus Debalcevės kontrolę, kuri tapo įmanoma tik su Rusijos kovotojų ir įrangos pagalba“, – parlamentui nurodė D.Cameronas.

Britanijos premjeras kalbėjo po to, kai Kijevas apkaltino Rusijos remiamus separatistus raketomis ir artilerija apšaudžius miestelius Pietryčių Ukrainoje, taip dar labiau aptemdžius savaitę trunkančias paliaubas.

„Rusija turi neabejoti, kad bet kokie separatistų bandymai išplėsti savo teritoriją Mariupolio link ar kur kitur patirs tolesnes reikšmingas Europos Sąjungos ir JAV sankcijas“, – pažymėjo D.Cameronas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.