Po kruvinų įvykių „Charlie Hebdo“ išleidžia antrąjį leidinį

Po praėjusį mėnesį įvykdytų kruvinų išpuolių Paryžiuje, trečiadienį prekybos vietose pasirodys antrasis satyrinio leidinio „Charlie Hebdo“ egzempliorius, skelbia NBC.

Naujasis „Charlie Hebdo“ numeris.<br>AP nuotr.
Naujasis „Charlie Hebdo“ numeris.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Feb 24, 2015, 8:41 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 9:56 AM

Naujausiojo leidinio tiražas – daugiau nei 2 mln. kopijų. Skelbiama, kad ant žurnalo viršelio puikuosis popiežius Pranciškus, džihado kovotojas, buvęs Prancūzijos prezidentas Nicolas Sarkozy ir kraštutinių dešiniųjų politikė Marine Le Pen, besivejantys šunį, dantimis įsikandusį leidinio kopiją.

Kaip jau buvo pranešta, sausio 7-ąją ginkluoti vyrai įsiveržė į satyrinio leidinio redakciją ir joje nužudė 12 žmonių, tarp kurių buvo gerai žinomi karikatūristai. Broliai Kouachi, kurie vėliau buvo nukauti pareigūnų, tvirtino keršiję už pranašą Mahometą išjuokusias karikatūras.

Po savaitės „Charlie Hebdo“ išleido numerį, kurio viršelyje buvo pavaizduotas Mahometas, rankoje laikantis „Aš esu Šarli“ ženklą. Virš karikatūros buvusi antraštė skelbė: „Viskas atleista“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.