Anglijoje sulaikyta kūdikio nužudymu įtariama lietuvių pora

Britų spauda praneša apie kraupų Birmingeme gyvenančio lietuvio nusikaltimą. Kaip rašo portalas dailymail.co.uk, balandžio 1-osios rytą policijos pareigūnai suėmė Tomą Driuką, kuris įtariamas savo penkių mėnesių dukros nužudymu. Spėjama, kad mergaitė galėjo būti viena iš šeimoje augusių dvynių.

Pareigūnai suėmė Tomą Driuką, kuris įtariamas savo penkių mėnesių dukros nužudymu.<br>„Facebook“ nuotr.
Pareigūnai suėmė Tomą Driuką, kuris įtariamas savo penkių mėnesių dukros nužudymu.<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-04-04 14:20, atnaujinta 2018-01-07 13:21

Apie pirmą valandą nakties iškviesti medikai Penkių mėnesių kūdikį, kenčiantį dėl sutrikusio kvėpavimo išgabeno į Birmingemo vaikų ligoninę, bet mirštančiai mažylei jau nebebuvo galima padėti. Policijos raporte teigiama, kad mergaitė mirė nuo „keleto sužeidimų“.

Policijos pareigūnai taip pat sulaikė ir vaiko mamą – 22 metų Renatą Braškytę. Žinoma, kad pora turėjo tris vaikus – dukrą ir du kūdikius dvynius.

Porą kaimynai apibūdino kaip draugišką, šiek tiek uždaro būdo, Žinoma, kad T.Driukas dirbo elektriku. Kaimynų teigimu, į namą, kuriame gyvena, pora atsikraustė prieš 4-5 metus.

Su žurnalistais bendravę kaimynai taip pat pasakojo, kad dvynių motina ir anksčiau buvo užsiminusi, kad prieš penkis mėnesiu gimę dvyniai kentėjo nuo kvėpavimo sutrikimų ir dėl to dažnai lankydavosi pas medikus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.