Britų politiko žmona vėl jį išdavė – šį kartą su pusbroliu

„Aš baisi žmona, visada tokia buvau“, – po dar vienos išdavystės – šį kartą su vyro pusbroliu – pareiškė Jungtinės Karalystės Parlamento pirmininko Johno Bercow žmona Sally.

Jungtinės Karalystės Parlamento pirmininkas S.Bercow atleido žmonai ne vieną išdavystę.<br>„Reuters“ nuotr.
Jungtinės Karalystės Parlamento pirmininkas S.Bercow atleido žmonai ne vieną išdavystę.<br>„Reuters“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“ ir „Daily Mail“ inf.

May 12, 2015, 8:58 AM, atnaujinta Jan 4, 2018, 4:46 AM

S.Bercow išdavystės istorija – ne pirma, pasiekusi britų ausis. Pernai spaudoje mirgėjo jos, aistringai besibučiuojančios su šokėju Clintonu Oliveriu, nuotraukos iš Londono naktinio klubo.

Dabar paaiškėjo naujas 45 metų moters nuotykis – ji nedvejodama gulė į sutuoktinio pusbrolio Alano Bercow lovą. S.Bercow prisipažino turėjusi su juo romaną. S.Bercow tvirtino, kad A.Bercow jai sudaužė širdį, bet dėl jos nepaliko savo žmonos Ericos Scott-Young ir sūnaus.

Kartu su 52 metų vyru jie gyveno susituokę 12 metų ir turi tris vaikus. Viešumoje be vestuvinio žiedo pasirodžiusi moteris teisinosi, kad šešeri pastarieji metai, kuriuos ji praleido gyvendama Parlamento pastate, jai buvo „labai vieniši“ ir ji ten grįžti nebenori.

„Aš visada nekenčiau gyventi Parlamente kartu su visais tais politikų portretais iš suš***o XVII a.“, – pareiškė S.Bercow.

Anot moters, jei pats J.Bercow vis dar nori kartu gyventi, jis – „absoliutus beprotis“. Ji gyrė vyrą kaip nuostabų tėvą ir Parlamento pirmininką, bet neneigė, kad jį išdavė su pusbroliu.

„Aš nesakau, kad Johnas geras vyras. O ar aš gera žmona? Aš baisi žmona ir visada tokia buvau, – kalbėjo dabar privačiame poros name gyvenanti S.Bercow. – Johno vietoje nebūčiau taip taikiusis.

Ilgą laiką mūsų santuoka buvo labai sudėtinga pirmiausia todėl, kad aš nekenčiau gyventi Parlamento pastate. Aš ten negrįšiu. Jeigu jis norės čia atvykti – puiku. Tačiau suprasiu, jei ir apsispręs: „Ką gi, man gana. Ji pakankamai mane pažemino.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.