Skambutis dėl sprogmens nutraukė „Top modelių“ transliaciją

Vokietijos pareigūnai pranešė pradėję tyrimą dėl melagingo skambučio apie padėtą sprogmenį arenoje, kurioje vyko Vokietijos „Top modelių“ (Next Top Model) konkurso finalas. Televizijos transliuotojas „ProSieben“ ketvirtadienį buvo priverstas nutraukti transliaciją, informuoja „Reuters“.

Vokietijos modelis H.Klum.<br>EPA-ELTA nuotr.
Vokietijos modelis H.Klum.<br>EPA-ELTA nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

May 15, 2015, 1:01 PM, atnaujinta Jan 3, 2018, 4:50 PM

Tūkstančiai žmonių buvo evakuoti iš SAP arenos pietvakariniame Vokietijos Manheimo mieste, kur vokiečių modelis Heidi Klum vedė „Top modelių“ konkurso finalą. Nenustatytos moters skambutis apie arenoje padėtą sprogmenį gautas ketvirtadienį 21 val. vietos laiku (22 val. Lietuvos laiku).

Taip pat sunerimta, kai netoli drabužinės buvo aptiktas įtartinas lagaminas. Vėliau paaiškėjo, kad lagamine sprogmenų nebuvo. Visą areną apieškojo pareigūnai su šunimis, tačiau joje daugiau nebuvo rasta jokių įtartinų objektų.

Policija pranešė, kad SAP areną paliko apie 8-10 tūkst. žmonių auditorija.

„Deja, negalėjome atšvęsti didžiojo finalo taip, kaip planavome“, – „Facebook“ paskyroje nurodė H. Klum, pridūrusi, kad konkurso laimėtoja bus išrinkta per ateinančias dienas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.