Davidas Cameronas nesitiki „lengvų“ reformų

Jungtinės Karalystės premjeras Davidas Cameronas atvyko į Rygą, kur su

D. Cameronas įsitikinęs, kad dirbant kartu, galima rasti visus tenkinantį sprendimą, kuris atneš naudos visai ES.<br>AP nuotr.
D. Cameronas įsitikinęs, kad dirbant kartu, galima rasti visus tenkinantį sprendimą, kuris atneš naudos visai ES.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

May 22, 2015, 12:28 PM, atnaujinta Nov 27, 2017, 8:50 AM

Premjeras sakė, kad apie tolesnę Jungtinės Karalystės narystę Europos Sąjungoje (ES) kalbės „nuoširdžiai“. Politikas pripažino, kad reikiamos reformos nebus įgyvendinamos greitai ir lengvai. Kai kurių atstovų nuomonės išsiskirs, bet galutinis, visus tenkinantis sprendimas bus priimtas.

Viena iš diskusijų tema- imigracija. Naujausiais duomenimis, 2014 metais į Jungtinę Karalystę atvyko gyventi 268 tūkstančiai ES migrantų. Šalis prašo leisti apriboti migraciją iš valstybių narių.

Kai kurios ES narės, tarp jų ir Prancūzija, prieštarauja tokiems ES sutarčių pakeitimams ir piktinasi noru riboti judėjimo laisvę.

Vis dėlto D. Cameronas įsitikinęs, kad dirbant kartu, galima rasti visus tenkinantį sprendimą, kuris atneš naudos visai ES.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.