Policija neigia tirianti B.B.Kingo nunuodijimo versiją

Velionio JAV bliuzo

B.B.Kingas mirė gegužės 14 dieną Las Vegase.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
B.B.Kingas mirė gegužės 14 dieną Las Vegase.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS, AFP ir lrytas.lt inf.

May 27, 2015, 12:18 PM, atnaujinta Nov 26, 2017, 8:24 AM

Koronerio tarnybos pareigūnai sakė kol kas neradę jokių ženklų, kad 89 metų legendinis bliuzo atlikėjas anksčiau šį mėnesį mirė ne dėl natūralių priežasčių, nors jie tiria įtarimus dėl nužudymo.

B.B.Kingas mirė gegužės 14 dieną Las Vegase, kur jis oficialiai gyveno, nors daugiausiai laiko praleisdavo intensyviose gastrolėse, kurias baigė tik praeitais metais. Paskutinius du gyvenimo dešimtmečius atlikėjas sirgo 2-ojo tipo cukriniu diabetu.

Dvi jo dukros – Karen Williams ir Patty King – tvirtino, kad jų tėvą nunuodijo jo verslo vadybininkė ir testamento vykdytoja LaVerne Toney ir jo asmeninis asistentas, pranešė pramogų pasaulio naujienų portalas „E!Online“.

„Esu įsitikinusi, kad mano tėvas buvo nunuodytas ir kad jam buvo duota pašalinių medžiagų, siekiant sukelti jo per ankstyvą mirtį“, – dukros rašė atskiruose rašytiniuose parodymuose, kurių tekstai buvo vienodi, nurodė tinklalapis.

„Prašau dėl to pradėti oficialų tyrimą“, – rašoma teismo dokumentuose.

B.B.Kingo palikimo patikėtinis Brentas Brysonas pirmadienį taip pat atmetė „absurdiškus“ dukrų kaltinimus, o antradienį paskelbė naują pareiškimą.

„Tie kaltinimai yra nepagrįsti ir nepatvirtinami tikrovės“, – sakė jis, remdamasis trijų nepriklausomų gydytojų išvadomis dėl B.B.Kingo sveikatos būklės, pateiktomis likus kelioms dienoms iki jo mirties.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.