Rusijos opozicijos veikėjui staiga stipriai pašlijo sveikata

Rusijos opozicijos politikas ir žurnalistas Vladimiras Kara-Murza jaunesnysis kritinės būklės buvo paguldytas į Maksvos ligoninę, praneša Rusijos žiniasklaida.

Ligoninėje atsidūręs V.Kara-Murza (nuotr. antras iš dešinės) yra Federalinės politinės tarybos narys ir „RPR-Parnassus“ bei „Solidarumo“ judėjimų narys.<br>L.Aleksejevo/“Wikipedia“ nuotr.
Ligoninėje atsidūręs V.Kara-Murza (nuotr. antras iš dešinės) yra Federalinės politinės tarybos narys ir „RPR-Parnassus“ bei „Solidarumo“ judėjimų narys.<br>L.Aleksejevo/“Wikipedia“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 27, 2015, 3:55 PM, atnaujinta Nov 26, 2017, 7:16 AM

33 metų politikas blogai pasijuto antradienį. Jis atsidūrė ligoninėje, kur gydytojai nustatė, kad vyrui staigiai krito kraujo spaudimas. Tada jis buvo perkeltas į Bakulevo tyrimų centrą, kur žurnalistas pradėjo grimzti į komą.

Supratus, kad V.Karos-Murzos gyvybei gresia pavojus, jis buvo perkeltas į Pirogovo ligoninę.

Žurnalisto tėvas V.Kara-Murza vyresnysis patvirtino, kad jo sūnus yra atsidūręs intensyvios priežiūros skyriuje.

„Jis apžiūrimas jau visą naktį. Iš pradžių galvota, kad tai dėl širdies, buvo planuota operacija, tačiau dabar ieškoma kitokių paaiškinimų, apsinuodijimo arba kraujo išsiliejimo. Jam buvo atliktos pilvo, krūtinės ląstos ir galvos kompiuterinės tomogramos“, – sakė V.Kara-Murza vyresnysis.

Ligoninėje atsidūręs V.Kara-Murza yra Federalinės politinės tarybos narys ir „RPR-Parnassus“ bei „Solidarumo“ judėjimų narys.

2011 metais Rusijos opozicijos vardu politikas prisidėjo prie Magnickio sąrašo kūrimo. Jame atsidūrusiems rusams buvo uždraustas įvažiuoti į JAV.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.