Auklė šaltakraujiškai apšvarino bankininkės namus

Garsioji Merė Popins iš Pamelos Travers knygų – gera, rūpestinga, nors ir keistoka auklė. Tačiau pasitaiko ir ne tokių kilnių šio amato atstovių.

E.Currie apvogė savo darbdavę.
E.Currie apvogė savo darbdavę.
Daugiau nuotraukų (1)

„The Daily Telegraph“ ir „Lietuvos ryto“ inf.

Jun 5, 2015, 8:14 AM, atnaujinta Nov 24, 2017, 7:48 AM

Auklė Emma Currie šaltakraujiškai apšvarino ją pasamdžiusios Londono bankininkės namus, pasisavindama daugiau nei 170 tūkstančių svarų sterlingų (233 tūkst. eurų) vertės turto.

45-erių moteris pasisavino dizainerių drabužių, papuošalų, brangaus vyno, o tuomet sėdo į naują savo darbdavės Zoe Appleyard-Ley automobilį „Mercedes“ ir paspruko.

E.Currie buvo pasamdyta vos prieš kelias savaites, po to, kai įdėjo skelbimą į tinklalapį „Gumtree“, prašydama auklės darbo su galimybe gyventi pas šeimininkus.

Iš pradžių Z.Appleyard-Ley džiaugėsi auklės darbu. Bet vieną rytą pabudusi moteris su siaubu suvokė, kad jos namas prabangiame Belgravijos kvartale buvo „tiesiog ištuštintas“. Be to, gatvėje nebebuvo jos naujo automobilio.

Turtuolė po kelių minučių taip pat suprato, kad auklė nugvelbė ir jos kredito korteles ir tada pasivaikščiojo po Londono parduotuves.

„Supratau, kad kažkas ne taip, kai vieną rytą E.Currie neatnešė man į lovą puodelio arbatos. Puoliau į paniką, kai pamačiau, kad nėra ir mano naujo „Mercedes“.

Vis šaukiau Emmą, bet niekas neatsakė“, – teisme teigė Z.Appleyard-Ley.

Moteris net apsiverkė pasakodama, kaip drebėdama nubėgo į antrą aukštą, kad įsitikintų, ar saugūs abu jos vaikai.

Ji bandė pasiekti auklę telefonu, bet pastaroji nereagavo nei į skambučius, nei į SMS žinutes.

Policija E.Currie sulaikė greitai. Po dviejų dienų ji vis dar vairavo Z.Appleyard-Ley automobilį, kuriame mėtėsi šiai bankininkei priklausantys daiktai.

Dabar auklė jau teisiama ir turi savo versiją dėl to, kas nutiko: „Paėmiau automobilį, nes ji buvo man skolinga. Be to, ji nesirūpino savo vaikais, o namuose vis matydavau kokaino, alkoholio.

Išėjau iš darbo, kai pamačiau, kaip Z.Appleyard-Ley pliaukšteli savo sūnui per veidą. O vagystės, apie kurias ji kalba, – melas.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.